La mai mult de trei zile de la decesul artistului Ioan Gyuri Pascu, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au deschis dosar de moarte suspectă.

ioan-gyuri-pascu-108117l

Decizia a fost luată după ce au apărut mai multe informații conform cărora primul doctor care a intervenit la reședința în care se afla artistul l-a tratat pe acesta pentru atac de panică, deși Gyuri Pascu avea probleme cu inima.

Procurorii au ridicat mai multe documente de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov și de la Institutul Național de Medicină Legală, iar după ce vor analiza aceste documente vor chema mai multe persoane la audieri.

Specialiștii de la Ambulanța București-Ilfov au stabilit că medicul care l-a tratat pe artist de atac de panică a încălcat Regulamentul de ordine interioară, dar și prevederile fișei postului, însă au declinat cazul către Colegiul Medicilor, cu propunerea de tăiere a salariului cu 10% pentru două luni.

Ioan Gyuri Pascu a încetat din viață luni dimineața, la vârsta de 55 de ani. Artistul, cunoscut mai ales grație colaborării cu trupa Divertis, va fi înmormântat vineri în localitatea Agnita, județul Sibiu, localitate în care s-a și născut.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version