Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a profesorului universitar Dan Păcurariu.

Dan Pacurariu (sursa foto evz.ro)
Dan Pacurariu (sursa foto evz.ro)

Acesta este acuzat că, în urmă cu 18 ani, a ucis-o pe iubita sa, Mihaela Fulga, cu un ciocan-toporişcă pentru şniţele, iar apoi a făcut în aşa fel încât să pară că femeia a căzut victima unui jaf.

Dan Păcurariu, profesor la Facultatea de Arte a Universităţii Hyperion, dezvoltase o adevărată obsesie pentru femeia respectivă şi nu a vrut să accepte când aceasta a intenţionat să pună capăt relaţiei. Orbit de gelozie, bărbatul a mers în garsoniera în care locuia profesoara de limba chineză şi a lovit-o de cel puţin 12 ori în zona capului.

Săptămâna trecută, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis să-l lase pe Păcurariu sub control judiciar, însă procurorii au depus recurs, astfel că magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis, definitiv, ca bărbatul să fie arestat preventiv.

Anchetatorii susţin că, după moartea profesoarei, următoarea iubită a lui Păcurariu purta tot numele de Fulga. Mai mult, acesta obişnuia să consume numai laptele cu numele respectiv şi ţinea sub pernă o carte intitulată Fulga.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version