Reprezentanţii Poliţiei Capitalei anunţă, marţi, reţinerea pentru 24 de ore a profesorului universitar Dan Păcurariu, suspect de comiterea unei crime.

Dan Pacurariu (sursa foto evz.ro)
Dan Pacurariu (sursa foto evz.ro)

Păcurariu, actualmente profesor la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Hyperion, este acuzat că a ucis-o pe concubina sa, Mihaela Fulga, profesoară de limba chineză, în 1998.

Cei doi au avut o relaţie de scurtă durată până când Mihaela Fulga, sătulă de ieşirile vulcanice ale lui Păcurariu, a decis să-i dea papucii.

Profesorul nu a acceptat încheierea relaţiei şi s-a deplasat la apartamentul Mihaelei Fulga, de pe Bulevardul Liviu Rebreanu, din Bucureşti, unde se presupune că a ucis-o pe aceasta şi a întreprins demersurile necesare pentru a părea că fosta lui concubina a căzut de fapt victima unui jaf.

În 1998, Păcurariu a fost considerat principalul suspect, însă procurorii nu au adunat destule probe pentru a-l putea trimite în judecată. Acum, după 18 ani, situaţia pare să se fi schimbat.

Păcurariu a fost chemat la sediul Poliţiei Capitalei şi, ulterior, reţinut. “Poliţiştii criminalişti au identificat, marţi, autorul unei crime comise în anul 1998, pe fond de gelozie, bănuitul fiind un cadru universitar. Omorul a fost disimulat la acea vreme în jaf, iar victima, Mihaela Fulga, avea 30 ani şi era profesoară de chineză”, a fost mesajul transmis de reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

În 1998, nu fusese găsită arma crimei, dar anchetatorii au bănuit în permanenţă că victima a fost lovită de mai multe ori în zona capului cu un ciocan-toporişcă pentru şniţele.

Trupul femeii a fost găsit în stare avansată de putrefacţie, vecinii alertând forţele de ordine din cauza mirosului greoi.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version