Alertă maximă în Capitală, după ce trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit, vineri dimineața, în scara unui bloc situat pe Bulevardul Unirii, în apropiere de zona Piața Alba Iulia.

Imediat, vecinii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar poliția și-a făcut apariția la fața locului. Cu ajutorul vecinilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul este proprietarul unui apartament pe care îl închiriază în sistem hotelier.

Există însă informații și conform cărora bărbatul respectiv s-ar fi ocupat cu proxenetismul. Ulterior, grație imaginilor de pe camerele de filmat, anchetatorii au observat cum bărbatul respectiv a urcat în apartament, în noaptea de joi spre vineri, alături de un alt bărbat și de o femeie.

A fost capturat principalul suspect, respectiv al doilea bărbat din imagini. Acesta avea zgârieturi pe față și un plasture în zona nasului.

A ieșit la iveală faptul că atacatorul este cetățean italian. El venise în România pentru a practica turismul sexual și nu s-a înțeles la bani cu proxenetul și prostituata.

Astfel a avut loc o răfuială, iar victima a fost înjunghiată de mai multe ori. Deși a alergat după atacator pe scări, proxenetul român s-a prăbușit din cauza rănilor suferit și a decedat.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version