Rudele victimelor de la tragedia din Club Colectiv, de anul trecut, au depus marţi plângeri penale împotriva mai multor personaje politice.

victor-ponta-sursa-realitatea.net_

Printre ţintele lor se află Raed Arafat, Nicolae Bănicioiu, Victor Ponta şi Gabriel Oprea, personaje care ocupau funcţii importante în perioada respectivă şi pe care le consideră principalele vinovate pentru modul dezastruos în care autorităţile au intervenit.

Aflat pe lista neagră, Ponta a oferit o reacţie incredibilă trimiţând săgeţi către actualul premier, Dacian Cioloş.

“Dacă eu sunt vinovat pentru tragedia din Club Colectiv, atunci înseamnă că domnul Cioloş este vinovat pentru tragedia din weekend, de pe Autostrada A2. Să răspundă şi domnul Cioloş pentru morţii de pe autostradă. Haideţi să … Eu am demisionat, mi-am asumat răspunderea politică, mă rog, aşa cum a fost atunci. Restul lucrurilor le va decide justiţia. Dar aş vrea să nu facem politică din moartea unor oameni”, a fost mesajul transmis de Ponta.

Rudele victimelor din Club Colectiv îi acuză pe Ponta şi Bănicioiu că vor să candideze din nou la alegerile parlamentare, în ciuda celor petrecute în perioada respectivă. “Pentru ei, această tragedie parcă nici nu a existat. Ne-au omorât copiii”, este mesajul transmis de unul dintre semnatarii plângerilor penale.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version