Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu au decis, miercuri seara, reținerea a doi reprezentanți ai unei societăți comerciale din Popești Leordeni.

catuse

Vorbim despre administratorul firmei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, și despre o angajată a firmei, o femeie în vârstă de 39 de ani.

Cei doi sunt acuzați că au păcălit 26 de oameni cu vouchere de vacanță oferite prin intermediul unui celebru site online. Victimele achitau serviciile turistice prin transfer bancar și primeau prin email voucherele comandate.

Însă în momentul în care ajungeau la destinație, cel mai adesea la hoteluri din Italia sau Bulgaria, erau înștiințați că nici nu se pune problema să existe vreo rezervare pe numele lor la hotelurile respective.

Alte victime, mai inspirate, verificau informațiile respective în prealabil, accesând hotelurile telefonic sau prin email.

Victimele au fost prejudiciate cu aproape 50.000 de euro, iar cele două persoane reținute urmează a fi propuse, joi, pentru arestare preventivă sub acuzația de înșelăciune.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version