Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova au decis începerea urmăririi penale pe numele lui D. D. Ş, cetăţean român rezident în SUA.

Acesta a intrat pe mâna oamenilor legii după ce în weekend a vrut să mituiască doi ofiţeri de poliţie rutieră de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

D. D. Ş. a fost prins în timp ce conducea o motocicletă şi nu a acordat prioritate de trecere pentru pietoni într-o zonă marcată şi semnalizată corespunzător.

Pentru a nu rămâne fără permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, D. D. Ş le-a oferit celor doi poliţişti suma de 100 de lei. Banii au fost introduşi într-un pachet de ţigări în care se mai aflau şapte ţigarete, iar pachetul de ţigări a fost aruncat în interiorul autospecialei de poliţie.

Ofiţerii au refuzat mita şi au sesizat Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova. D. D. Ş. a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Ploieşti. Acolo a mai oferit 100 de lei ofiţerilor de poliţie, moment în care a fost prins în flagrant de reprezentanţii SJA Prahova.

D. D. Ş. este cercetat penal în stare de libertate şi a rămas pieton pentru cel puţin 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version