La mai bine de un an de la tragedia din Club Colectiv, rudele celor care şi-au pierdut viaţa în locaţia respectivă continuă să caute vinovaţii.

lumanari colectiv

S-au deschis numeroase dosare penale împotriva patronilor Clubului Colectiv, a celor de la firma care a asigurat show-ul pirotehnic, a inspectorilor ISU şi a lui Piedone.

Dar oamenii sunt în continuare nemulţumiţi. Astfel că rudele mai multor victime din Club Colectiv au ajuns marţi la Parchetul General.

Oamenii au depus plângeri împotriva lui Raed Arafat, secretar de stat, şi împotriva lui Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Internelor.

Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, a precizat că plângerile sunt îndreptate împotriva mai multor reprezentanţi ai Guvernului din acea perioadă. Oamenii îi acuză că echipele de intervenţie au acţionat catastrofal, dar şi că au decis târziu trimiterea unor răniţi în străinătate.

Părinţii celor care şi-au pierdut viaţa în Colectiv se plâng că “de un an am fost minţiţi”. Vă reamintim că în tragedia din 30 octombrie anul trecut 64 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 147 au fost rănite.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version