Prinsă în flagrant delict în timp ce lua șpagă 120.000 lei printr-un intermediar, potrivit DNA, fostul ministru PSD al Sănătății, Sorina Pintea a scăpat din arestul preventiv iar după o lună s-a răzgândit asupra demisiei din funcția de manager al Spitalului Județean din Baia Mare.

”În baza adresei nr. 5032 / 3.04.2020, emisă de Consiliul Județean Maramureș, înregistrată la registratura unității noastre cu nr. 10279/08.04.2020, prin care ne comunică faptul că d-na ec. Pintea Sorina revine asupra cererii de demisie din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Pe perioada incapacității temporare de muncă, d-na ec. Pintea Sorina va fi înlocuită de directorul medical, dr. Pop Vasile-Ioan”, se arată într-o adresă transmisă, miercuri, de Sorina Pintea către structurile din subordinea spitalului.

Pintea demisionase în 2 martie, după ce fusese săltată de procurorii anticorupție direct din biroul său de la spital.

Arestată preventiv pentru 30 de zile, Pintea a făcut contestație, invocând o boală gravă de care suferă, și a înduplecat două judecătoare de la Curtea de Apel București, care au eliberat-o din arest după numai 6 zile și au plasat-o sub control judiciar.

În acest moment, Sorina Pintea este cercetată în libertate, sub control judiciar, în dosarul în care este acuzată de luare de mită în formă continuată: 10.000 de euro și 120.000 de lei.

Din arest, Sorina Pintea cere să fie internată în spital
Judecătorilor li s-a făcut milă: Sorina Pintea, eliberată din arestul preventiv după doar 6 zile
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version