La Tribunalul Bucureşti a început, luni, procesul în care personaj principal este Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa, din Bucureşti.

sursa foto romaniatv.net

Secureanu este acuzat de luare de mită şi de delapidare. A petrecut şapte luni în arest preventiv, iar din iulie se află în arest la domiciliu.

Deşi s-ar fi crezut că toată această perioadă l-a făcut să cedeze, Secureanu a fost extrem de arogant în faţa magistraţilor. Ba chiar a precizat că “îmi convine măsura arestului la domiciliu, nu am de ce să o contest. Pentru mine este ca un concediu după nouă ani de coşmar. Ne mai odihnim şi noi, ne mai relaxăm”.

Fostul manager al Spitalului Malaxa a ţinut să precizeze, din nou, că nu a mai avut loc de muncă din momentul în care a intrat pe mâna procurorilor şi s-a plâns că toată lumea l-a uitat.

Doar iubita lui are grijă de el “din banii pe care îi câştigă ea graţie jobului pe care îl are la stat”.

Secureanu este acuzat că a prejudiciat atât bugetul instituţiei, cât şi pe cel al statului cu sume uriaşe de bani, în condiţiile în care a luat şpăgi de la diferite firme care doreau să pună mâna pe contracte cu spitalul, dar, în paralel, şi el scotea abuziv bani din vistieria instituţiei pentru a-i folosi în scopuri personale.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version