Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

Șofer de TIR din Republica Moldova, prins beat de polițiști la frontieră

Poliţiştii de frontieră din Galaţi au depistat un şofer de TIR din Republica Moldova cu o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, conducea un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor şi o remorcă, ambele înmatriculate în ţara vecină, informează, marți, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge, însă acesta a refuzat recoltarea. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv