Magistrații de la Curtea de Apel București au decis, vineri, menținerea în arest preventiv a lui Ronnen Herscovici, tânărul de 22 de ani acuzat că sâmbăta trecută a accidentat un ofițer de poliție.

Tânărul șofer a contestat decizia dată inițial de Tribunalul București, dar magistrații de la Curtea de Apel București i-au respins contestația.

Sâmbătă, pe 11 martie, în jurul orei 03.00, Herscovici a pătruns într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului, iar polițiștii au pornit în urmărirea sa.

Tras pe dreapta, Herscovici a devenit agresiv verbal, a refuzat să ofere documentele solicitate și a demarat în trombă, purtând unul dintre ofițerii de poliție circa 20 de metri pe capotă.

Polițistul respectiv a reușit să se elibereze, dar a suferit leziuni la nivelul brațelor. Colegul său l-a oprit pe Herscovici cu ajutorul altor echipaje din zonă, dar doar după ce a tras trei focuri de armă de avertisment și a folosit un spray lacrimogen.

Există informații conform cărora nu ar fi vrut să fie prins de polițiști pentru că se afla sub efectul unor substanțe halucinogene, mai ales că se spune despre el că ar fi fiul unui celebru traficant de droguri.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version