Tribunalul București i-a condamnat, luni, la închisoare pe viață pe Andreea Maria Pătrașcu, soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini parcate pe șoseaua Pantelimon din Bucureşti, și pe amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire.

tribunal bucuresti, TB 2-Jean-Mihai PALSU
foto Jean Mihai Pâlşu

Decizia instanței nu este însă definitivă.

Cei doi au fost reținuți în aprilie 2015 sub acuzația că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe sirianul Haj Saleh Moustafa.

Andreea Pătrașcu a recunoscut că i-a administrat soțului ei o cantitate mare de tranchilizant (diazepam), iar cu ajutorul lui Arhire a pus corpul sirianului într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța.

Autoturismul a fost parcat pe șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție. Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit după 4 luni, în 8 aprilie 2015, într-o stare avansată de putrefacție.

Haj Saleh Moustafa și Maria Andreea Pătrascu s-au căsătorit în 1996 însă mariajul lor a fost afectat de numeroase neînțelegeri, generate și de infidelitățile sirianului. În septembrie 2014, femeia l-a cunoscut pe Alfons Gabriel Arhire, prin intermediul unei rețele de socializare, între cei doi legându-se o relație.

Arhire a susținut că omorul a fost comis “din dragoste” iar femeia a susşinut că se “temea” pentru viața ei deoarece sirianul ar fi fost un om violent, care o bătea des.

Soția sirianului era consilier la Inspecția Muncii în cadrul Departamentului Relații Internaționale, iar Arhire a absolvit Facultatea de Drept și Seminarul Teologic Liceal București.

Cei doi îşi vor petrece restul vieţii după gratii, dacă sentinţa dată astăzi va rămâne definitivă.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version