Poliţiştii din nordul ţării au avut nevoie de mai puţin de 24 de ore pentru a-l prinde pe principalul suspect al jafului comis marţi dimineaţa la sediul unei bănci din Bistriţa.

South-Dakota-Store-Clerk-Wrestles-Gun-From-Armed-Robber

Suspectul a fost reţinut în momentul în care încerca să treacă graniţa în Ucraina. Bărbatul, care are în jur de 35 de ani, a atras atenţia vameşilor în momentul în care a coborât din maşina cu care a ajuns în apropiere de Vama Siret, iar apoi a încercat să treacă graniţa pe jos.

În momentul în care a fost percheziţionat, bărbatul avea asupra sa o importantă sumă de bani despre care se crede că ar fi fost obţinută în urma jafului de la Bistriţa.

Oamenii legii nu au găsit arma pe care suspectul a folosit în timpul jafului, dar chiar şi aşa au decis reţinerea sa şi încarcerarea la Bistriţa.

Înainte de a ajunge la Vama Siret, suspectul a fost legitimat şi în localitatea Poiana Stampei, iar poliţiştii de aici i-au avertizat pe cei de la Poliţia de Frontieră.

Din primele informaţii se pare că suspectul are dublă cetăţenie, română şi ucraineană, şi se ocupă cu comercializarea unor maşini second-hand.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version