Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, anunţă că au decis, miercuri seara, reţinerea pentru 24 de ore a lui Andrei Ciprian Cobzariu, un tânăr de 27 de ani din municipiul Câmpia Turzii.

Cobzariu este acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu.

Conform procurorilor DIICOT, “în cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii septembrie 2017 inculpatul Cobzariu Andrei Ciprian a procurat din Spania, în vederea comercializării, cantitatea de 196,8 grame cannabis şi 20 de comprimate de MDMA care i-au fost livrate prin intermediul unei firme de coletărie cu punct de lucru în Sebeş, judeţul Alba.

La data de 06.09.2017 inculpatul a fost surprins în flagrant în timp ce ridica de la reprezentanţii firmei de coletărie coletul conţinând drogurile de risc şi de mare risc”.

Acţiunea, care a fost pusă la cale cu ajutorul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi a specialiştilor de la Direcţia Operaţiuni Speciale, va continua cu prezentarea lui Cobzariu magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version