Magistraţii de la Tribunalul Arad au decis, joi, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a inculpaţilor Robert Nemeth, Anton Marcel Pogega şi Robert Andreikovits.

Cei trei sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată.

Conform procurorilor DIICOT, “în cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie-septembrie 2017, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii au comercializat cannabis şi pastile XTC mai multor consumatori de pe raza municipiului Arad.

La data de 05.09.2017, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad au efectuat trei percheziţii la domiciliile celor trei inculpaţi, ocazie cu care a fost găsită şi ridicată cantitatea de 100 de grame de cannabis, ambalaje utilizate pentru comercializarea drogurilor, cântare, râşniţe şi un pistol cu gaz”.

Acţiunea de prindere a celor trei inculpaţi a fost realizată cu ajutorul celor de la Direcţia Operaţiuni Speciale şi cu ajutorul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version