Magistrații de la Tribunalul Vrancea au decis, joi, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a trei inculpați acuzați de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Cei trei inculpați sunt Aurelian Cătălin Harțuchi, Doru Alin Bandraburu și Aurelian Șerban. Al patrulea membru al grupării, Daniel Negrea, a fost lăsat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Conform anchetatorilor de la DIICOT Vrancea, ‘în cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2018, inculpatul Harţuchi Aurelian-Cătălin a desfășurat activităţi de trafic şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului, a cultivat, a procurat, a deţinut şi a pus în vânzare droguri de risc către mai mulţi comsumatori de pe raza judeţului Vrancea.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că inculpaţii Harţuchi Aurelian-Cătălin şi Negrea Daniel au înfiinţat o plantaţie de cannabis de 41 plante situată într-o pădure aflată în extravilanul comunei Cîrligele, jud. Vrancea pe care au îngrijit-o până la data de 03.07.2018 când au fost prinşi în flagrant în respectiva locaţie.

De asemenea, în cauză s-a stabilit faptul că inculpatul Harţuchi Aurelian-Cătălin avea legături infracţionale şi cu inculpaţii Bandraburu Doru Alin şi Şerban Aurelian care au desfăşurat activitati de trafic şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului, au procurat, au deţinut şi au comercializat astfel de substanțe interzise către diferiţi consumatori de pe raza judeţului Vrancea’.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version