Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:

Tudor Duma (zis Maru), furnizorul de droguri al lui Vlad Pascu, a spart depozitul farmaceutic al Spitalului Floreasca

Tudor Duma (zis Maru), cel care îi furniza droguri lui Vlad Pascu, este acuzat că ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca, cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri.

Tânărul drogat care a omorât cu mașina doi tineri la 2 Mai, audiat la DIICOT: „Îmi pare rău pentru tot. Nu pot să dau timpul înapoi”

De altfel, într-o înregistrare video, Tudor Duma apare plimbându-se pe holurile spitalului.

“Băi, sunt rupt în gură de xanaxat şi beat. M-am strecurat în spitalul Floreasca (…) Ce medicamente fur şi eu de aici? (…) Sunt aici ca la mine acasă. Fur tot ce vreau”, spune tânărul în înregistrare.

Cazul a fost semnalat de Poliţia Capitalei într-un comunicat: „În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanţi ai unei unităţi medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de distrugere. La faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaţionat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopţii, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituţiei, în zona administrativă (depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fişete, uşi, precum şi pe alte bunuri din incintă. Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol. În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către poliţişti, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi dispunerii măsurilor legale”, anunţă Poliţia.

Tânărul drogat care a omorât cu mașina 2 studenți fusese verificat de 2 ori de polițiști, dar l-au lăsat să urce din nou la volan; nici n-avea RCA
Cutremurător! Poliția a IGNORAT și înregistrarea de 37 min de pe camera GoPro cu uciderea studenților și fuga beizadelei drogate de la 2 Mai (AUDIO)
Predoiu nu îl demite pe șeful IPJ Constanța: „Dacă se va impune după control, nu o să am ezitări”
Plângere penală pentru polițiștii care l-au lăsat la volan pe șoferul drogat și 4 demiteri, după 4 zile de la accidentul mortal. Despescu, de neclintit
Ciolacu arată cu degetul la Predoiu, dar nu-l demite pe Despescu: „Nu ar fi consumatori dacă nu ar exista dealeri”
13 ani – cea mai mică vârstă de debut la consumul de droguri în România (raport ANA)
Predoiu: Șefii de poliţie de la Constanţa nu au fost demişi, ci eliberaţi din funcţie la cerere
Cum combat PNL și PSD traficul de droguri. Gorghiu: „La Secția din DIICOT – structura centrală sunt 14 procurori pe 7.000 de dosare”
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv