Și-au aruncat vorbe grele în foarte multe momente și s-au duelat de pe baricade diferite ale politicii, dar Elena Udrea este gata să facă pace cu Victor Ponta în lupta împotriva Direcției Naționale Anticorupție.

udrea  scrie

Fostul ministru al Dezvoltării a avut puterea să susțină că este de partea fostului premier în dosarul “Blair” și că i se pare extrem de suspect modul în care a fost construit dosarul respectiv.

Ponta este acuzat că a încasat, în 2012, 220.000 de euro de la afaceristul Sebastian Ghiță, pentru a-l trece pe acesta pe listele PSD de la alegerile parlamentare, și că s-a folosit de banii respectivi pentru a obține foloase necuvenite, capital electoral, respectiv pentru a-l aduce în România pe fostul premier britanic Tony Blair.

Iar Udrea consideră că, la cum este construit dosarul, “în condițiile date ar trebui urmărit penal și domnul Blair, pus sub acuzare în România”.

Fostul ministru al Dezvoltării nu este de acord nici cu măsura controlului judiciar aplicată lui Ponta. “Cel puțin interdicția de a nu discuta în public despre acuzațiile din dosar cred că este o interdicție abuzivă. Din moment ce eşti acuzat public şi eşti o persoană publică mi se pare normal să te poţi apăra public pentru că, din momentul în care ţi se formulează acuzaţiile în mod public, eşti judecat şi, de multe ori, eşti deja găsit condamnat, vinovat de opinia publică înanite să fie constatat printr-o decize judecătorească”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version