Un deţinut încarcerat la Penitenciarul Oradea a dispărut de la punctul de lucru.

 

Conducerea Penitenciarului Oradea anunţă că luni dimineaţa s-a remarcat dispariţia de la punctul de lucru situat pe raza localităţii Oradea a deţinutului Horvath Tibor, în vârstă de 22 de ani.

Acesta avea de ispăşit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, fiind condamnat pentru tâlhărie. Conform personalului de la Penitenciarul Oradea, Horvath are 1,59 metri înălţime, păr negru, faţa ascuţită, ten măsliniu, ochi căprui, statură atletică, la momentul părăsirii fiind îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening gri, geacă trening cu glugă de culoare albastră, încălţăminte sport de culoare albă. 

Deţinutul este căutat de echipe mixte alcătuite din angajaţi ai penitenciarului şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Bihor şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Bihor.

A fost dispusă blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare. Reprezentanţii penitenciarului susţin că au demarat o anchetă pentru a vedea cum a fost posibilă dispariţia deţinutului, însă ei atrag atenţia asupra faptului că el beneficia de regim deschis de efectuarea pedepsei, respectiv nu avea supraveghere.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version