Avocata Laura Vicol, cunoscută mai ales drept avocata Alinei Bica, a precizat, luni, că şi-a pierdut orice încredere în sistemul de justiţie din România, după ce a aflat povestea unui deţinut prezentat sub numele de “Bujor”.

Laura Vicol susţine că Bujor a decis să-şi pună capăt zilelor săptămâna trecută, după ce i s-a refuzat dreptul de a participa atât la înmormântarea soţiei şi a fiului, cât şi la înmormântarea fratelui său.

Conform avocatei amintite, “Bujor era condamnat pentru tâlhărie şi executase 7 ani şi mai avea 7 luni de detenţie. De 4 ori a fost refuzat în comisia de eliberare condiţionată. Acum 3 săptămâni i-a murit soţia şi copilul în accident îngrozitor de maşină, mutilaţi, au fost duşi la groapă fără să i se permită să asiste la înmormântare. La o săptămână i-a murit şi fratele şi i s-a refuzat din nou o permisie de 24 de ore să plângă la trei cruci. S-a spânzurat. A crezut că asta e singura variantă în care poate să-i mai întâlnească”.

Avocata nu a ezitat să-i atace dur pe cei din sistem precizând că “cu siguranţă voi o veţi duce mai bine, facturile vi se vor plăti singure şi vara va veni mai repede pentru voi. Sunteţi toţi nişte morţi vii, fără pic de umanitate, fără suflet”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version