Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Un întreg arsenal a fost descoperit în maşina unui ucrainean, la Vicovu de Sus

Poliţiştii de Frontieră de la Vicovu de Sus în judeţul Suceava au descoperitun întreg arsenal în microbuzul unui ucrainean, la Vicovu de Sus.

Astfel, cetățeanul care venea din ţara vecină avea în mașină un tub gol de obuz de artilerie, zeci de cartușe, o dronă parțial distrusă, căşti de infanterie și componente de uniformă militară ucraineană.

În microbuzul înmatriculat în Ucraina, ce avea ca destinație Marea Britanie, se mai afla o femeie de 39 de ani, tot cetăţean ucrainean, în calitate de pasager.

Şoferul, de32 de ani, a declarat că nu ştia ce se află în cutie și că a fost rugat de cineva să transporte acest colet în Marea Britanie.

Bunurile au fost reţinute în vederea confiscării şi urmează a fi predate către reprezentanţii IPJ Suceava în vederea expertizării.

„Ca urmare a nerespectării prevederilor regimului armelor şi muniţiilor, precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă calificată, poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor doi cetăţeni ucraineni acte premergătoare începerii urmăririi penale, cercetările fiind continuate sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, potrivit purtătorului de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv