Magistrații de la Tribunalul Constanța au decis, joi, să-l condamne la închisoare pe viață pe Nicolae Gociu, un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Bloody-knife

Gociu, care se află în arest preventiv din ianuarie, a fost găsit vinovat pentru omor calificat. La începutul acestui an, bărbatul a pătruns în casa fostei sale iubite și a înjunghiat-o de mai multe ori pe femeia de 40 de ani.

Victima a murit după câteva ore la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța. Femeia locuia cu copiii ei și cu un concubin. De altfel, concubinul a fost rănit și el de Gociu.

Criminalul a fost judecat din postura de recidivist, el eliberându-se de curând după ce a petrecut 20 de ani de după gratii din cauza unei duble crime comise la începutul anilor ’90.

Atunci, bărbatul era înrolat în armată, dar a dezertat și i-a ucis cu arma din dotare pe părinții fetei cu care se vedea atunci. La momentul respectiv, Gociu și-a justificat gestul prin faptul că părinții fetei se opuneau relației și îi interziceau acesteia să se mai vadă cu el.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version