Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: VIDEO. LIVE. Cutremure în Turcia şi Siria: Sute de morţi şi răniţi / POLITICĂ: Moțiunea simplă împotriva ministrului Bode, citită în penul Camerei Deputaților / Va fi votată miercuri / ANM: Vremea se încălzește, dar nopțile rămân geoase /

Breaking News:
Bădălău a refuzat să demisioneze, dar PSD s-a dezis de el ca să nu își asocieze imaginea cuun corupt..

UPDATE! Parlamentul l-a revocat pe Bădălău (arestat preventiv) de la vicepreședinția Curții de Conturi

UPDATE: Parlamentul l-a revocat luni, cu 308 voturi „pentru” (o abținere și niciun vot împotrivă) revocarea lui Niculae Bădălău din funcția de vicepreședinte al Autorităţii de Audit a Curţii de Conturi.

Revocarea vine după ce procurorii DNA l-au reținut pe Bîdîlău pentru comitere unor infracțiuni de corupție, iar instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Bădălău a refuzat să demisioneze, în ciuda faptului că i-au cerut  acest lucru atât parlamentarii USR, cât și cei din partidul său, PSD.

Fost senator PSD, Niculae Bădălău a contestat măsura preventivă a arestului preventiv, dispusă de Curtea de Apel București în 28 noiembrie, iar Instanţa supremă urmează dea un verdict definitiv. Până atunci însă, inculpatul rămâne în arestul Poliției Capitalei.

Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile; el poate contesta decizia Curții de Apel București
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv