Sorina Pintea a reușit să scape din arestul preventiv după numai 48 de ore: ea a fost transportată sub pază, luni, la Spitalul „Sfânta Maria” din București, unde a stat, însă, numai câteva ore.

Iată ce au comunicat reprezentanții Poliției Capitalei, în jurul orei 10.30:

„Medicul din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă nr 1 a recomandat ca o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, să fie internată într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pe parcursul internării, paza va fi asigurată de Serviciul Independent de Reținere și Arestare Preventivă”.

La ora 15.00, a fost transmis un alt comunicat:

“Persoana privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost condusă într-un spital din Bucureşti, din reţeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă”.

Sorina Pintea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce procurorii au prins-o în flagrant când lua mită 120.000 de lei, în biroul său de manager al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare.

Poate că va sta în spital exact până când se judecă contestația acesteia la mandatul de arestare preventivă, emis de un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Bucureşti.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version