Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

Vasile Blaga, trimis în judecată în dosarul de trafic de influenţă

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie anunţă trimiterea în judecată a lui Vasile Blaga, fost copreşedinte al Partidului Naţional Liberal.

vasile-blaga_pnl

Este vorba despre dosarul în care Blaga este acuzat de trafic de influenţă, respectiv că ar fi primit 500.000 de euro de la Gheorghe Ştefan şi 200.000 de euro de la Horaţiu Bruno Berdilă pentru a interveni pe lângă un personaj fost şef la două companii naţionale.

Blaga trebuia să se asigure că societatea comercială condusă de Horaţiu Bruno Berdilă obţinea contracte cu cele două companii naţionale.

A fost dosarul care, practic, l-a scos din joc pe Blaga, spunându-se la momentul în care s-a început urmărirea penală că Sistemul este atât de disperat să-l menţină pe Dacian Cioloş premier încât toţi rivalii vor fi traşi pe linie moarte cu dosare penale.

Inclusiv Alina Gorghiu, încă preşedintele PNL, a fost ameninţată că s-ar putea să se trezească şi ea cu un dosar penal pe numele său.

Blaga rămâne sub control judiciar cât se va afla dosarul pe masa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii DNA precizează că “s-a dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor într-un dosar separat faţă de inculpaţii Berdilă Horaţiu Bruno, Ştefan Gheorghe precum şi faţă de alte persoane”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv