Magistraţii de la Judecătoria Vaslui au pe rol, în această perioadă, unul dintre cele mai controversate dosare.

sursa foto: spynews.ro
sursa foto: spynews.ro

Silviu Burada, Paul Andrei Burlacu, Petrică Bolboceanu, Silviu Avădanei, Bogdan Ionuţ Voicu, Alin Rotaru şi Ioan Surleac, cei şapte tineri acuzaţi că, în 2014, au violat până la epuizare o tânără de numai 18 ani, s-au săturat de tratamentul la care sunt supuşi după gratii şi vor casarea deciziei prin care au fost condamnaţi, în noiembrie 2015, la pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani de închisoare.

Părinţii băieţilor au depus cereri în acest sens la Judecătoria Vaslui, iar miercuri a fost primul termen din acest dosar, însă procesul a început cu o amânare ivită din cauza unei situaţii incredibile. Niciun avocat înscris la Baroul Vaslui nu a acceptat să îi reprezinte pe cei şapte violatori.

Astfel, părinţii băieţilor au solicitat amânarea pentru a avea suficient timp la dispoziţie pentru a căuta avocaţi din alte judeţe, cel mai probabil de la Baroul Iaşi.

De cealaltă parte, avocata care o reprezintă pe tânăra violată a solicitat şi ea amânarea pentru că fata s-a stabilit într-o altă localitate, după ce s-a petrecut în 2014, şi nu a putut ajunge la termenul de miercuri.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version