În 1 octombrie – anul 2015 la români, anul 6015 la masoni – vă ofeream un document în EXCLUSIVITATE emis de Masoneria Română. Era vorba despre scrisoarea adresată fraţilor săi de Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, Radu Bălănescu, în care arăta motivele suspendării altui mare venerabil, fratele Constantin Iancu, zis Costică “raportorul” lui Ioan Talpeş. Astăzi vă ofer un alt document în EXCLUSIVITATE. Este vorba despre HOTĂRÂREA Tribunalului Masonic prin care fratele Costel este extirpat ca o măsea stricată din Marea Lojă, pentru că l-a acuzat pe Bălănescu de “frăție” cu mai marii actuali ai SRI, dar și că a băgat mâna până la cot în vistieria frăției – nu ca el, de-o palmă!

radu-balanescu
<strong>Meșterul Radu Bălănescu și a pârpălit fratele masonic<strong>

Despre eliminarea fostului Mare Orator Costel Iancu din Masoneria Română, de către frații săi conduși acum de Radu Bălănescu, s-a spus că „actualul” l-a exilat pe „fostul” pentru că ar fi trimis scrisori la mai marii masoni din străinătate, în care arăta cum șefii Masoneriei Române au prea strânse relații cu Președinția și SRI, dar și că se fură banii din vistieria Marii Loje condusă haotic.

Noi vă prezentăm astăzi Hotărârea Tribunalului Masonic luată în Dosarul Nr. 05/TM/6015, prin care Maestrul Mason Costel Iancu (Loja Concordia) este eliminat. Da, domnelor și domnilor români fără de speță masonică sau viță nobilă! Ei, masonii, precum țiganii de pe la noi, au staborul lor numit pompos „Tribunalul Masonic„. Au chiar și dosare “penale”, numerotate precum ÎCCJ: număr/TM/anul. Aici intervine o chestiune importantă, de care onorabila Livia Stanciu nu știe ce știu onorabilii masoni: că suntem în anul de grație 6015!

costel-iancu-1
<strong>Fratele Costel a hulit masoneria și a fost dus la rug<strong>

Redăm mai jos finalul apoteotic al deciziei luate de Tribunalul Masonic cu Gabriel Ionescu pe post de președinte:

Scrisorile R.’. Fr.’. Costel (Constantin) Iancu abundă în denigrări aduse Masonerei

Române, Marelui Consiliu al M.’.L.’.N.’.R.’., Marelui Maestru al M.’.L.’.N.’.R.’., defăimări

ale Statului Român și instituțiilor sale fundamentale, dar și defăimări și denigrări ale altor Mari Maeștri ai unor obediențe regulare prietene, aducând astfel jigniri gratuite, nemijlocite, Francmasonilor din Germania, Grecia, Italia, Spania, Serbia, Ungaria și Franța.

Având în vedere cele reținute mai sus, cu unanimitate de voturi, în temeiul dispozitiilor art. 155, alin. l, lit. f,

Întru Gloria Marelui Arhitect al Universului,

Tribunalul Masonic

Hotărăște:

Arderea între coloane a R.’. Fr.’. Costel (Constantin) Iancu.

Aici puteți lectura întreaga Hotărâre a Tribunalului Masonic, luată în data de 13 octombrie 2015 – pardon, 6015 -, în Dosarul Nr. 05/TM/6015…

Download (PDF, Unknown)

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version