Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a modificat prin OUG Legea plafonării și compensării prețurilor la curent și gaze / Noile plafoane se aplică însă numai pentru consumul din februarie și martie /  

Breaking News:

Fără nervi, despre Alegerile Locale 2020 din București: A fost sau n-a fost FRAUDĂ?

Scandalul FRAUDĂRII alegerilor de către USRPLUS în viziunea lui FIREA și TUDORACHE are mult prea multe rădăcini periculoase.

Învinșii PSD – Gabriela Firea, de către Nicușor Dan, și Dan Tudorache, de către Clotilde Armand -, consideră că unele dintre aceste rădăcini au fost administrate de către:

 • CURS & Avangarde plătite de PSD,
 • USRPLUS, prin candidatul său la Sectorul 1, Clotilde Armand,
 • STS
 • și chiar prin anumiți MAGISTRAȚI, din postura de președinți de secții de votare și de Birouri Electorale de Sector (BES), ca făcând parte din ELSA – o organizație studențească internațională a celor „de la Drept”, în care sunt înscriși circa 1.000 de români.

Vă oferim mai jos o scurtă prezentare a unor fapte/acuzații/declarații – fără supărare, cu prietenie, despre alegerile locale din București.

FIREA & TUDORACHE acuză!

FIREA și TUDORACHE, cei doi mari perdanți ai Capitalei, ambii pesediști de frunte, acuză FRAUDAREA alegerilor de către USRPLUS, prin falsificare numărării voturilor liber exprimate.

FIREA și TUDORACHE îi acuză pe „sondorii” Iosif Buble & Marius Pieleanu (CURS & Avangarde) că, prin FALSIFICAREA Exit-poll-ului, cu diferență de 10 procente între Nicușor Dan (47,2%) și Firea (38%), prezentat tuturor televiziunilor imediat după închiderea urnelor, ora 21.00, i-au DEMOBILIZAT pe reprezentanții social-democraților din secțiile de votare din București. (PSD – adică Ciolacu – a plătit CURS & Avangarde pentru a realiza Exit-Poll-ul!)

FIREA și TUDORACHE reclamă că DEMOBILIZAREA prin Exit-poll-ul lui Pieleanu&Buble a reprezentanților PSD în secțiile de votare a avut ca efect DELĂSAREA totală a acestora. Iar DEZINTERESUL lor a dus la lipsa VIGILENȚEI în timp ce se numărau voturile și, mai ales, când s-au întocmit și semnat procesele-verbale.

N.B. Numărarea voturilor a fost o activitate parțial complexă, din cauză că alegătorii bucureșteni au avut de ștampilat patru buletine și apoi, în mână cu ștampila și cu mănunchiul de hârtii A5, au avut de introdus buletinele de vot pe căprării, în patru urne!

FIREA și TUDORACHE au făcut plângeri penale împotriva unor lideri USRPLUS – Barna și Armand – și l-au amenințat cu instanța de judecată pe Pieleanu.

TUDORACHE a afirmat că STS NU are ce căuta în Secțiile de Vot și i-a acuzat, indirect, pe șefii acestui serviciu secret că au dat ordin ca în anumite secții de votare unde apar probleme de adunare să se închidă cheia. Practic, fiind vorba de Siguranță Națională, Tudorache i-a acuzat pe șefii STS de TRĂDARE. Astfel, el a readus în fața opiniei publice o temă mai veche, de pe vremea președintelui Emil Constantinescu:

Oare șefii STS – serviciu secret condus acum de Gen. Mr. Ing. Ionel-Sorin BĂLAN – protejează toate convorbirile purtate de președintele României sau șefii STS predau aceste înregistrări unor servicii secrete străine și, în plus, mai fac și jocuri politice?!

Șeful STS, General-maior ing. Ionel-Sorin BĂLAN, acuzat de TRĂDARE de către Dan Tudorache

Descurajare sau ipocrizie?!

Pentru unul care a asistat de două ori la numărarea de voturi, ca jurnalist-observator, pot spune că este aproape imposibil ca procedura să fie viciată în fața TUTUROR reprezentanților candidaților.

Dar, de la alți colegi din presă care au asistat și ei ca observatori la numărarea de voturi, știu că atunci când reprezentanții candidaților „ÎȘI DAU MÂNA”, după ce se numără voturile se FRAUDEAZĂ rezultatul pe Procesul-Verbal, prin modificarea numărului de voturi și… CÂȘTIGĂ cine TREBUIE!

Sunt cazuri celebre, în care anumiți candidați nu au primit niciun vot, dar spre stupoarea lor nu și l-au găsit în urnă nici măcar pe al lor. Iar reprezentanții partidului din care a provenit candidatul nu l-au votat, unii motivând că…

„Dar ce vroiați doamnă să fac? Dumneavostră mi-ați dat o pâine cu o bucată de salam și o sticlă de apă pentru toată ziua și toată noptea, iar primarul ne-a dat la toți reprezentanții mâncare de nu am mai putut să ducem, și votcă și țigări, la greu.”

Așadar, putem vorbi despre DESCURAJAREA reprezentanților celor doi perdanți PSD, sau de IPOCRIZIA lui FIREA și TUDORACHE?

Oare DELĂSAREA reprezentanților PSD a fost generată de rezultatul fals dat de Exit-Poll-ul lui Pieleanu & Buble de la ora 21.00…

sau, această  așa-zisă „DESCURAJARE” a reprezentanților din secțiile de votare a pesediștilor a fost produsă de lipsa de combat atât a lui FIREA, cât și a lui TUDORACHE după ce au văzut că Exit-Poll-ul plătit de ei îi dau învinși la o diferență uriașă?

Tudoreche și Firea au pierdut pe mâna lor!?!

Teoria Conspirației, după Firea & Tudorache

În fine, FIREA și TUDORACHE acuză existența unei CONSPIRAȚII, din care au făcut parte societățile de sondaj – CURS & Avangarde – USRPLUS, STS și unii MAGISTRAȚI care au fost președinți de secții de votare și de BES-uri.

Iată rolul acestora în CONSPIRAȚIA prezentată de FIREA și TUDORACHE:

 • CURS & Avangarde au FALSIFICAT Exit-poll prezentat de televiziuni la ora 21.00, înșelăciune având ca efect DEMOBILIZAREA reprezentanților PSD, pentru a permite USRPLUS să FALSIFICE numărarea voturilo;
 • USRPLUS a FALSIFICAT numărarea voturilor, prin intermediul Proceselor-Verbale;
 • STS a „închis cheia” pentru a șterge urma FALSIFICĂRII numărării voturilor de către USRPLUS;
 • MAGISTRAȚII au protejat/permis acoperirea urmelor FALSURILOR produse de USRPLUS la numărarea voturilor.
Camera de supraveghere care NU trebuia să funcționeze!

Neclarități vizibile și de pe Lună!

Desigur, există anumite informații/declarații care oferă argumente serioase celor care susțin Teoria CONSPIRAȚIEI așa cum a fost ea prezentată de FIREA și TUDORACHE:

 • NU e clar, din punct de vedere legal, ce a căutat președintele USRPLUS Dan Barna în sediul BES 1;
 • NU e clară din punct de vedere legal afirmația lui Armand: „Nouă, USRPLUS, ni s-a spus că, camerele de supraveghere nu funcționează!”
 • NU e clar, din punct de vedere legal, cine a dat ordin ca toate camerele de supraveghere din BES 1 să fie acoperite;
 • NU e clar, din punct de vedere legal, cum a fost posibil ca doar camera de supraveghere din încăperea de depozitare a sacilor cu voturi să nu fie obturată;
 • NU e clar, din punct de vedere legal, dacă acea cameră de supraveghere a fost obturată pentru că încăperea respecitvă fusese luată în pază de Jandarmerie (pază militarizată) înainte de ordinul dat de acoperire a tuturor camerelor de supraveghere din BES 1;
 • NU e clară, din punct de vedere legal, scoaterea unor saci cu hârti din camera de depozitare aflată sub pază militară;
 • NU e clar, din punct de vedere legal, de ce AEP a acordat dreptul doar societăților de sondaj CURS și Avangarde să efectueze Exit-Poll-uri în Bucureşti;
 • NU e clar, din punct de vedere democratic, motivul care a dus la refuzul lui ARMAND și BARNA de renumărare a voturilor pentru a închide definitiv gura acuzatorilor!
Barna și Armand

Patru puncte de acumulare!

Din datele de mai sus, rezultă cel puțin TREI idei și o ÎNTREBARE:

 1. FIREA și TUDORACHE s-au dus „după fentă” pe banii lor și, practic, s-au FRAUDAT singuri!
 2. În viitoarea campanie pentru Parlamentare, PSD va merge cu sloganuri de genul „USRPLUS este mama FRAUDĂRII alegerilor”.
 3. Câștigătorii reali ai acestui scandal sunt PSD și PNL!
 4. De ce a sacrificat USRPLUS imaginea de partid corect, altfel decât „ciuma roșie”, pentru Clotilde Armand?
Cristian Seidler și Dan Barna, foști șefi ELSA actuali șefi USRPLUS – foto AGERPRES

P.S. Am fost primul jurnalist din România care a atras atenția opiniei publice că nu este tocmai „naționalistă” și „democrată” activitatea Organizației studențești ELSA pe teritoriul României.

ELSA a fost înființată de patru servicii secrete – două dinspre partea de Est a Cortinei de Fier (Ungaria și Polonia) și două dinspre partea de VEST (Austria și Germania Federală) -, în data de 4 mai 1981, pentru a-i subordona serviciilor secrete pe viitorii magistrați.

Imediat după Decembrie ’89, în 1990, a luat ființă ELSA România, care, în acest moment, „este singura asociaţie a studenţilor la drept care activează la nivel naţional, reunind aproximativ 1.000 de membri din Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș şi Timişoara”, după cum se spune AICI.

Liderii USRPLUS, Dan Barna și Cristian Seidler au fost vicepreședinte și respectiv președinte al ELSA România. În prezent, Seidler a intrat în dizgrația președintelui USRPLUS, Dan Barna.

341 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv