Este ADEVĂRAT! Au părăsit țara peste 4 milioane de români – în general tineri și bine pregătiți profesional, indiferent de domeniu.

MOTIVUL? Pentru același volum de muncă, pentru același efort fizic – o plată consistentă, reală, un trai mult mai bun în societăți care sunt conduse de oameni ce NU au ca preocupare principală JEFUIREA banului public.

Ce loc de muncă minunat pentru… specialiști!

Un CONCURS de ocuparea funcției de INSPECTOR DE SPECIALITATE la Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați ne arată EFECTUL produs în teritoriu de proasta administrare a țării.

La acest concurs aparent banal pentru societatea românească – un “amărât” de loc de muncă la stat! – s-au înscris ȘASE presupuși profesioniști. Cel puțin unul dintre ei trebuia să adune minimul de puncte, pentru ca apoi să treacă la proba finală – interviul!

De fapt, normal ar fi fost ca toți cei 6 PROFESIONIȘTI să obțină cel puțin 80 de puncte! Numai că rezultatul examenului, CATASTROFAL, îl găsiți mai jos:

  • Larisa Adriana Prisecariu – 31,6 puncte;
  • Mihai Vintilă – 31,3 puncte;
  • Nicoleta Andreea Tercu – 30 puncte;
  • Elena Bianca Pascaru – 17 puncte;
  • Mariana Arapoglu – 16,6 puncte;
  • Alexandrina Amălinei – 11 puncte;
Documentul umilinței

Download (PDF, Unknown)

Fie că vorbim despre un concurs aranjat pentru un PROTEJAT al camarilei edilitare din Galați – și, pe cale de consecință, a fost “trântit” -, fie despre un concurs fără urmă de măsluire, REZULTATUL examenului SCRIS este unul cât se poate de limpede: în anumite domenii de specialitate NU mai avem PROFESIONIȘTI.

Este DEGRADANT atât pentru cei șase candidați – Prisecariu, Vintilă, Tercu, Pascaru, Arapoglu și Amălinei –, cât și pentru cei care conduc ROMÂNIA, să vezi cum CEI RĂMAȘI, care se laudă a fi profesioniști, NU sunt în stare să obțină minim 50 de puncte STRICT în domeniul în care se prezintă drept SPECIALIȘTI.

Când obții doar 10-30 de puncte dintr-un total de 100, la întrebări din DOMENIUL în care te CONSIDERI a fi specialist, NU mai poți spune că a fost un EXAMEN greu! Poți doar să spui că ești DILETANT, că ești VARZĂ, că ești TUFĂ de VENEȚIA, că ești un OM care își prezintă DEFECTELE drept VIRTUȚI –, așa cum o fac cei care ne conduc destinele grație unui vot democratic!

Unii dintre cititori ar putea spune că EXAGEREZ! Serios? Ce s-a întîmplat la Galați este o STARE DE FAPT, o dovadă a unui EFECT: prea mulți PROFESIONIȘTI au părăsit România, din cauza PROASTEI administrări a țării de către o clică de politicieni procupați de spolierea banului public și nu de dezvoltarea, sănătatea și educația țării!

Cei ȘASE, care s-au dovedit PROFANI, au avut dosare “beton”, ADMISE de o COMISEI alcătuită din… PROFESIONIȘTI, în frunte cu doamna inspector de specialitate Anișoara Rotaru! Iată „dovada” expertizei…
Șase diletanți se prezintă drept specialiști

Download (PDF, Unknown)

P.S. Oare SECUNDA va primi vreun “drept la replică” în urma acestei “picături”?
author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version