Liviu Dragnea, imposibil de ucis “n”!
Rămâi mut când înțelegi ușurința cu care Dragnea și acoliții săi folosesc, pentru a-și expune opiniile, sintagme precum “lovitură de stat”, “asasinat comandat”, „stat mafiot” etc. Oare ei NU se aud ce spun?!?
Stoiceasca și Daddy la A3
Citiți și… Demagogie de tip Carmen Dan: ”Susțin atitudinea deschisă și transparentă”, dar a secretizat raportul cu violențele Jandarmeriei
Adio scuze!

Ieri, la ceas de seară, Stoiceasca de la A3 l-a avut ca invitat pe dublul condamnat penal Liviu Dragnea, aflat cu un picior în pușcărie – el așteptând sentința definitivă în dosarul “Bombonica”, în care a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

De ce s-a cerut președintele PSD la o amică la interviu, în loc să iasă într-o conferință de presă? Ca să transmită în liniște, fără să fie deranjat de întrebări neprietenoase, o serie de mesaje!

Cui să transmită mesaje Dragnea? Liderilor pesediști din teritoriu și din zona puterii, după ce protestatarii pașnici au fost bătuți și gazați de jandarmii conduși de maiorul Lurențiu Cazan!

Dacă ați crezut vreo clipă că Dragnea își va cere scuze despre cum a procedat Guvernul Dăncilă cu protestatarii pașinici, ați greșit groaznic!

Principalul mesaj transmis de Dragnea: Stați liniștiți, NOI suntem la Putere și NU plecăm de aici cel puțin până în decembrie 2020!
Mesajul secundar: “Au vrut să mă asasineze, dar am scăpat cu viață” și NU renuț nici mort la a conduce România!
Al treilea mesaj: Noi, pesediștii suntem mai mafioți decât statul paralel “semimafiot” condus de Iohannis și de directorii și generalii săi din serviciile secrete!
Dragnea minte și când NU respiră!
Citește și… Sluga familiei Firea-Pandele a dispărut cu tot cu secrete. Interimara Speranța Cliseru nu ar fi anunțat-o pe Carmen Dan de ordinul dat Jandarmeriei
Tema asasinatului la mitomanul Dragnea

Într-un interviu grețos, NU atât prin întrebările comandate – “efectiv” comandate! -, ci prin RĂSPUNSURILE liderului PSD Liviu Dragnea, am aflat că PSD este partidul care salvează România de tiranii adunați în jurul cremenalului Iohannis.

Adică “Ficusul de la Cotroceni” este Inamicul Public Numărul 1 al românilor, nicidecum penalii PSD care au pe mână banii contribuabililor români și – mai mult – vor să le taie la rectificare, din bugete, șefului statului și serviciilor SRI, STS și SPP!

Vreme de două ore, penalul Dragnea a amestecat adevărul – existența unor probleme cum sunt evaziunea fiscală organizată și protejată – cu minciuni evidente – PSD face numai bine iar statul paralel mafiot, format și condus de unii șefi ai unor servicii secrete și ai unor instituții de forță și coordonat din umbră de președintele Iohannis este răul suprem.

Aici este loc de două observații pertinente:
  • Toți șefii la care face referire Dragnea sunt în funcții fie numiți cu mandat, fie instalați interimar de către PSD+ALDE sau cu aprobarea Parlamentului condus de PSD+ALDE!
  • Consilierii politici PSD sunt în pană de idei, astfel că reiau slinoasa temă că UN singur OM, acum președintele Iohannis, este vinovat de toate, iar ei, hoarda majoritară PSD+ALDE, se lupta cu mafia care produce tot răul din România. Timp de 10 ani vinovatul de serviciu a fost  președintele Traian Băsescu, de un an și jumătate a fost șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, iar acum penalii și-au luat ca țintă omul cu cele mai multe voturi, care candidează pentru al doilea mandat la șefia statului: Klaus Iohannis!

Dragnea a făcut și câteva afirmații ce NU prind nici la credibilitate și nici măcar la oameni cu un intelect mai redus. Dar cea privind presupusul asasinat este de departe prima în Topul Demențelor PSD-iste.

Așadar, am aflat din gura lui că Dragnea că a scăpat dintr-un asasinat “comandat de un om foarte cunoscut în lume” – fără să-i spună numele, dar Stoiceasca a sugerat rapid – pentru puținii care nu s-ar fi gândit – că ar fi vorba de Soroș!

Mai precis, în aprile 2017, adică acum un an și patru luni, PATRU oameni au venit în țară cu ordinul precis de a-l ucide pe Dragnea.

Și deși în cele trei săptămâni cât au stat în țară, ASASINII PLĂTIȚI au ajuns chiar în preajma lui(!!!), Dragnea a scăpat cu viață!

Daddy NU ne-a explicat dacă “serviciile mafiote” l-au salvat sau s-a salvat singur!

Dragnea se dă eroul României
Citește și… PLANȘA Represaliilor. Operațiunea DEFRIȘAREA. Supraveghetorii. ARHIVA CSAT!
Mesajele lui Dragnea către acoliți

Iată mesajele condamnatului penal Liviu Dragnea către liderii PSD din teritoriu, către miniștrii PSD din Guvernul Dăncilă, către toți șefii bugetariilor arondați alianței PSD+ALDE, către conducerile instituțiile de forța numite de Dragnea + Tăriceanu:

  • Stați liniștiti;
  • Noi suntem la putere;
  • Mergem mai departe, călcăm pe cadavre;
  • Nu lăsam pe nimeni în urmă;
  • Nu aruncăm pe nimeni peste bord;
  • Suntem dispuși să-i reprimim în barcă pe “fiii rătăciți”;
  • Dușmanul Iohannis nici în alinață cu Soroș NU ne poate ucide;
  • Statul paralel mafiot a fost devoalat;
  • Dăncilă va fi premier până în 2020.
Ponta și Dragnea
Citește și… VIDEO! Ziua a 11-a. Audieri la secret în Comisia de Apărare: Carmen Dan, Arafat și Cazan continuă să ia apărarea jandarmilor și să arunce vina în spatele protestatarilor
“Efectiv” a fost interviu

A fost un interviu „efectiv” la discreția lui Liviu Dragnea. Iar pe temele abordate, condamnatul penal Dragnea a fost lăsat să bată câmpii cu frenezie. Judecați și voi dacă afirmațiile lui Daddy sunt în consonanță cu realitatea:

“Efectiv” Liviu Dragnea, în timpul protestului violent din 10 august, se afla la Vila Neptun, casă de vacanță de la malul mării lipită de cea a președintelui României – unde se odihnea Iohannis.

“Efectiv” Dragnea s-a uitat la televizor la proteste doar după ora 19.00 și a vorbit la telefon numai cu premierul Dăncilă, NU și cu ministrul de Interne Dan.

“Efectiv” premierul Dăncilă, aflată în concediu legal, a urmărit evenimentele din 10 august pe tabletă, așa cum au fost ele transmise de Antena 3.

 “Efectiv” Binomul Parlament + Guvern este subjugat de Președintele criminal Iohannis, iar Dragnea + Tăriceanu NU sunt lăsați să muncească pentru țară.

“Efectiv” s-a încercat o lovitură de stat pusă la cale de instigatorul Iohannis! De aceea SRI nu l-a informat despre ce se pregătește, dar prietenul lui Hellvig l-a spus la curent pe Iohannis cu mersul planului lor de a da jos, prin violență, Guvernul Dăncilă.

“Efectiv” unele bănci și multinaționale imperialiste au pus umărul la dizlocarea prin violență a Guvernului Dăncilă.

 “Efectiv” jandarmerița a fost atacată cu ordinul de a fi ucisă, ca protestatarii să poată intra mai ușor în Palatul Victoria.

 “Efectiv” protestatarii erau organizați paramilitar și au avut ca temă să dea jos Guvernul Dăncilă. Grație bravilor jandarmi, planul lui Iohannis a eșuat!

“Efectiv” suntem niște proști că nu înțelegem cum 100 de interlopi pot pune mâna pe guvern.

 “Efectiv” Iohannis, PNL și USR iubesc și propagă violența și se tem de alegeri!

“Efectiv” am aflat că o Lovitură de Stat NU se da prin ocuparea Guvernului, Parlamentului, Președinției, Televiziunilor, Statului Major al Armatei – așa cum ne spune teoria – ci, în practica lui Dragnea, doar prin cucerirea grădinii guvernului!

“Efectiv” Victor Ponta este coordonat de trădătorul George Maior, dar Dragnea nu este păpușa lui Florian Coldea.

“Efectiv” Dăncilă, tuta din fruntea guvernului PSD+ALDE, este genială, iar 6 luni va conduce destinele UE, când România va fi la președinția Europei Unite și va negocia tratate cu cei 27 de omologi ai săi!

“Efectiv” vrea suspendarea lui Iohannis, dar are o mică problemă cu… liberalul Tăriceanu!

Maiorul Laurențiu Cazan
Citește și… Maiorul Cazan își acoperă executanții violenți: Indicativul de pe casca jandarmilor nu mai corespundea
author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version