Jagardelele politice de la vârful PSD se sfâșie între ele ca hienele nesătule! Iar asta în prime-time, spre deliciul românilor sătui de conducerea dezastruoasă a țării de către binomul Dragnea + Tăriceanu cu UDMR în coadă!
GRUPUL mafiot Firea-Pandele-Becali-Stănescu-Țuțuianu-Neacșu a mutat în forță, făcând publică “declarația de independență” față de penalul Liviu Dragnea!
Acum, mingea este la Dragnea via premier. Rămâne de văzut cum va muta Dăncilă!
Întrebare de 1.000 de puncte: De ce, până la publicarea acestui articol, premierul Dăncilă nu i-a cerut demisia sau nu l-a destituit pe vicepremierul ministru al Dezvoltării Paul Stănescu?
Viorica o mai fi cu Daddy, sau…

Gata! După ce Tudorache a aruncat petarda “Am văzut Scrisoarea anti-Dragnea, este semnată de peste 20 de membrii CEx” – pus probabil de “trădătorul” secretar general Neacșu -, Stănescu, Firea și Țuțuianu au prezentat o DECLARAȚIE anti Dragnea, prin care cer ca Daddy să demisioneze din funcțiile de președinte al PSD și al Camerei Deputaților!

Așadar, prin condeiul „rebelilor” complotiști Stănescu, Firea și Țuțuianu am aflat că penalul Dragnea a depășit până și linia roșie acceptată de mizerabilii din PSD! EXTRAORDINARĂ recunoaștere!

O întrebare decentă: De ce vicepremierul Paul Stănescu NU și-a prezentat mai întâi DEMISIA din Guvernul Dăncilă și apoi să facă publică “declarația de independență”, în care practic își face colegii imbecili, pe șeful din guvern incapabil, iar pe șeful de partid nedemn de președinția PSD?

Agronomul Stănescu – ce om de onoare, ce valoare politică îi cere demisia condamnatului penal Dragnea! Că așa e în “masoneria” PSD, frate Dragnea!
Complotistul Stănescu și “tenismena” Dăncilă
Citește și… DOCUMENT. A apărut scrisoarea anti Dragnea. Inițiator: Paul Stănescu

Să citești în această epistolă că până și javrele politice din PSD au o linie, iar penalul Dragnea a trecut de ea și i-a băgat într-o cușcă din fier aurită care a început să ruginească – este de vis!

Analizând stupida “declarație de independență” semnată de vicepremierul Stănescu, de generăleasa Firea, de demisul Țuțuianu și – ultimul pe listă – “trădătorul” Neacșu, descoperim că:

  • În PSD contează doar membrii CEx – un mare adevăr!
  • În PSD primarii, consilierii și membrii simpli sunt doar o masă de manevră la dispoziția membrilor CEx – un mare adevăr!
  • În PSD domnește o mizerie umană greu de imaginat – un mare adevăr!
  • În PSD, dacă jaful organizat în stil mafiot la nivel de țară NU este împărțit frățește între membrii CEx, înseamnă că se încalcă Codul hoților – un mare adevăr!
  • În PSD “butoiul cu pulbere” are tot timpul fitilul aprins, pentru că se găsește câte un membru CEx care să vrea o halcă mai mare din jaful organizat – un mare adevăr!
  • Stănescu afirmă, practic, despre colegii săi din Guvernul Dăncilă că sunt imbecili, neprofesioniști și profitori – un mare adevăr!
  • Tot Stănescu ne mai spune că premierul Dăncilă este depășit de înalta funcție, incapabil să comunice corect, argumentat, pe temele guvernării – un mare adevăr!
  • Dar tot Stănescu ne spune că incapabilul premier Dăncilă trebuie să preia puterea în PSD – un antagonism a la Caragiale: curat murdar!
În PSD, butada “Între două nu te plouă!” NU se confirmă!
Citește și… Tudorache traversează râul Mara!

Așadar, prima a MUTAT tabăra din jurul GRUPULUI Mafiot FIREA-PANDELE-BECALI, la butonieră cu Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu și mai nou Marian Neacșu.

Ce va face Dragnea? Cum va muta Daddy? Vineri, la CEx, pe cine va pune tunurile?

Pe Stănescu, care a avut banii ca ministru al Dezvoltării și a dezvoltat… nimicul?

Pe Țuțuianu, care își umilește și își înjură subalternii ca la ușa cortului?

Pe Firea, care a mătrășit peste 500 de milioane de euro pe nimicuri în doi ani de mandat?

Dăncilă mută, iar Dragnea…
Citește și… Dragnea nu demisionează și face pe niznaiul: Am înțeles din epistolă că trebuie să ne aliniem cu Iohannis, SRI și SPP

Dar până atunci, la cine este mingea în PSD? Așa cum lesne se observă din “declarația de independență”, MINGEA este la… premierul Viorica Dăncilă. Incredibil, dar adevărat!

Dacă premierul pus de Dragnea NU este implicat în complotul destituirii lui Daddy, atunci GRUPUL Mafiot FIREA-PANDELE-BECALI – cu Stănescu, Țuțuianu și Neacșu la butonieră – a jucat la CACEALMA!

Și, pe cale de consecință, Dăncilă va REFUZA oferta GRUPULUI FIREA, iar toată șarada destituirii lui Dragnea va face implozie cu victime colaterale!

Dar dacă premierul lui Dragnea ESTE implicat în complotul destituirii lui Daddy, atunci GRUPUL Mafiot FIREA-PANDELE-BECALI – cu Stănescu, Țuțuianu și Neacșu la butonieră – are un AS în mânecă!

Pe cale de consecință, Dăncilă va ACCEPTA oferta GRUPULUI FIREA, iar Dragnea va avea o adevărată problemă, deși va rămâne liderul PSD: REBELII vor conduce Guvernul și vor începe să “gândească liber” în funcție de interesul grupului mafiot din care fac parte – adică nimic bun pentru români!

Reamintim că Viorica Dăncilă este, ca premier, numărul doi în PSD. Și că Dragnea a spus că are o încredere totală în ea, iar Dăncilă a acuzat inițiativa GRUPULUI FIREA, pe care NU a considerat-o benefică pentru PSD.

Așadar, a rămas Dăncilă lângă Dragnea? Dacă DA, i-a promis Dragnea lui Dăncilă că va fi candidatul PSD pentru șefia României la alegerile din 2019?

P.S. Dacă Dăncilă refuză să se alăture complotiștilor, GRUPUL FIREA va introduce MOȚIUNEA de cenzură? Adică își va încălca propriul amendament din “declarația de independeță”!

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version