Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Ordin pe unitate: Ocupați România!

Prin demisia șefului SRI, Eduard Hellvig, cu un an și jumătate înaintea alegerilor pentru fotoliul de la Cotroceni, PLANUL pentru „alegerea democrată” a noului președinte al României, pentru următorii 10 ani, prinde viață.
Interfața Grupului de Interese Iohannis și interfața Planului „Ocupați România”

Socoteala celor care conduc destinele țării, prin Grupul de Interese avându-l în frunte pe Iohannis, este una simplă, formată din mai mulți pași.

Pasul 1: Șeful SRI, Hellvig, își prezintă demisia din importanul post și-i lasă președintelui Iohannis o monedă de schimb prețioasă pentru trocul cu PSD – postul de la Cotroceni.

Pasul 2: Președintele Iohannis negociază cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, două funcții – pe cea de șef la SRI, în aceste săptămâni, și pe cea de viitor premier – adică el, după alegerile parlamentare din toamna lui ‘24 -, și o mizanscenă politică: non combatul din partea candidatului PSD în Turul 1 al alegerilor prezidențiale din sfârșitul de an 2024, pentru a permite candidaților PNL și AUR să intre în Turul 2.

Pasul 3: Ciolacu acceptă trocul propus de Grupul Iohannis și, în primă fază, își nominalizează omul la șefia SRI – om acceptat de conducerea executivă a SRI. (N.B. În cazul în care Ciolacu NU va colabora cu Grupul de Interese avându-l în frunte pe Iohannis și nu va accepta mizerabilul trocul politic, va avea soarta lui Ponta sau a lui Dragnea – la alegere!) 

Pasul 4: În primă fază, PNL anunță că Eduard Hellvig este un candidat valoros pentru funcția de președinte al României.

Pasul 5: Se va duce o campanie media pro Hellvig, inclusiv la Antena 3 (Voiculescu va primi la schimb „ceva” din averea țării încă deținută de stat – posibil CEC sau Exim Bank!). Simultan, prin funcția de premier imaginea lui Ciolacu se va deteriora, iar viața politică a lui Simion, președintele AUR, va fi arsă la foc intens, pe toate canalele!

Pasul 6: Încă din acest an, va începe MANIPULAREA opiniei publice prin sondaje și media: Hellvig este un bun român, Ciolacu un prostovan iar Simion un extremist periculos vândut rușilor!

Pasul 7: Se va face tot posibilul ca alegerile parlamentare să fie câștigate cu peste 50% de alianța politică PSD-PNL, chiar și în condiții de separare în campanie. Iar conform PLANULUI OCUPAȚI ROMÂNIA, președintele Iohannis va nominaliza ca premier omul propus de PSD – posibil Ciolacu. Evident, alianța politică PSD-PNL va conduce Parlamentul cu peste 50%, poate cu UDMR în coadă, că dă bine în străinătate!

Pasul 8: În funcție de imaginea lui Hellvig, precum și în funcție de interesele Grupului Iohannis, în lunile aprilie-mai 2024 se va ANUNȚA 100% candidatul PNL – posibil Hellvig care atât timp cât a fost șeful SRI nu a ieșit din ordinele Grupului de Interese Iohannis sau „alticineva” după modelul nominalizării lui… Iohannis în detrimentul lui Antonescu!!! (N.B. Falsul erou militar și falsul doctor, generalisimul Ciucă, nu contează chiar dacă, pe hârtie, e liderul PNL.)

Pasul 9: Înaintea primului tur pentru prezidențialele din 2024, se va desfășura o campanie normală anti-Simion și anti-Ciolacu și o campanie pozitivă față de Candidatul PNL.

Pasul 10: În Turul 2 pentru alegerile prezidențiale din decembrie 2024, vor intra în cursă George Simion AUR și Candidatul PNL.

Pasul 11: Continuă MANIPULAREA opiniei publice prin sondaje și media – în frunte cu Antena 3: Candidatul PNL e un român „valoros”, ce ne va conduce spre Schengen, moneda Euro și eliminarea vizelor în SUA, iar Simion AUR este un extremist periculos ce ne va vinde rușilor petrolul și gazele! Mai mult, campania contra lui Simion va fi foarte sălbatică pentru a genera în opinia publică un fals curent de frică, pentru ca, în cazul în care poporul l-ar vota mai mult decât pe Candidatul PNL, șefului AUR să-i fie furată victoria de la urne, la „masa verde” din miez de noapte!

PASUL 12: Membrii „Unității” Raportează Grupului de Interese Iohannis: Ordinul „Ocupați România” a fost îndeplinit cu succes!

Eduard Hellvig – viitorul locatar de la Cotroceni pentru următorii 10 ani. După un politruc școlit la ruși – Iliescu, după doi profesori, unul universitar – Constantinescu și altul de liceu – Iohannis, după un marinar bețiv și lipsit de caracter – Băsescu, urmează o… Notă de Subsol!

Desigur, pe parcursul acestui plan se vor mai schimba unele date, dar problema de fond primită prin Ordinul pe unitate „Ocupați România” va rămâne aceeași: candidatul PNL trebuie să ajungă președinte, iar premier – propunerea PSD, în timp ce Parlamentul va fi în continuare sub pulpana PSD-PNL.

P.S.1. Și în tot acest timp al planificării și punerii în scenă a mizerabilului plan „Ocupați România”, plătitori la Bugetul de Stat, adică cetățenii, adică votanții, adică POPORUL, o vor duce la fel „de bine” precum în ultimii 10 ani: cu salarii mizere dar buni de plată – cum este și acum, prin taxe, impozite, accize și prețuri la nivel de Occident!

Iar cei „privilegiați” pentru ca să nu „facă gât” față de sinistrul plan „Ocupați România” vor fi remunereți cu salarii uriașe și pensii nesimțite, cu contracte fabuloase din bani publci, fiind, nimic alceva decât obedienții complici ai unei crime politice: asasinarea voinței democratice cu efecte dramatice în viața populației!

P.S.2. Este evident pentru toată lumea inițiată în politică de ce Hellvig este ales de către Iohannis să-i fie urmaș la Cotroceni! Eduard are tot cei trebuie:

  • obedient Grupului Iohannis;
  • escroc financiar și moral;
  • dosare penale pentru incompatibilitate – precum Iohannis salvat de ÎCCJ;
  • deținător al unor secrete din viața adversarilor;
  • lipsă cronică de caracter.
Cozmin Gușă, Octavian Hoandră și Rareș Bogdan încadrați de controversatul om de afaceri Călin Mitică și Eduard Hellvig. Foto Justițiarul
Cozmin Gușă, Octavian Hoandră și Rareș Bogdan încadrați de controversatul om de afaceri Călin Mitică și Eduard Hellvig. Foto Justițiarul

Pentru a întelege argumentele acestei „picături„ vă invităm să lecturați următoarele texte pline cu informații ce se doresc uitate de Grupul de Interese Iohannis:

Hellvig a demisionat, după 8 ani, de la șefia SRI: „Mi-am atins obiectivele”. Dar să ne amintim despre trecutul lui politic

ȘI

Iohannis l-a decorat pe Hellvig imediat după demisia acestuia de la șefia SRI

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv