Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Predicția lu’ Pâlșu: Florin Cîțu președinte în 2024!

În contextul scandalului Cîțu-Pușcărie și a declarației din 14 august în care premierul a răspuns printr-o NEGAȚIE repetată la nesfârșit multiplelor întrebări ale jurnaliștilor pe tema celor 2 zile de detenție executate pe vremea când era doctorand în SUA, vă propun o predicție politică:

Dacă Florin Cîțu va rămâne premier și din septembrie va fi noul șef al PNL, în 2024 va fi președintele României!

Florin Cîțu

NU, NU, NU…

Cîțu, declarația de la ora 14, sâmbăta 14 August 2021:

 • NU m-am gândit niciodată să demisionez;
 • NU l-am informat pe președinte de faptele mele din SUA;
 • Pe Orban l-ar fi anunțat un prieten-coleg din PNL în urmă cu câteva săptămâni;
 • NU am semnat un document ORNIS, pentru că nu a trebuit;
 • NU îmi aduc aminte dacă polițiștii americani mi-au pus cătușele;
 • NU îmi aduc aminte dacă am consumat droguri atunci, știu doar ca am consumat cateva beri;
 • NU știu ce am scris în raportul toxicologic;
 • NU cred ca mai am acest raport;
 • NU îl voi face public pentru ca are statut confidențial;
 • NU îmi aduc aminte de un alt dosar din Iowa – deschis în 2008 pentru o neplată bancară din 2000.
 • NU am comis o fraudă bancară în 2008, pentru că eram plecat din SUA;

Nu, nu, nu… fără scuze, doar numai NU!

Actualul președinte alături de viitorul; o descreștere de „altitudine”

Dacă! If! Si! Wenn!

Așadar, DACĂ Florin Cîțu va întruni două condiții esențiale – va rămâne premier și din septembrie va fi noul șef al PNL -, în 2024 va fi președintele României!

Iată argumentele pro, pentru Predicția “Cîțu președinte în 2024”

 1. Candidatul PNL (sau al alianței în care PNL va fi locomotivă) va intra în Turul II cu un candidat PSD;
 2. În Turul II, deoarece ura față de „ciuma roșie” este incandescentă, Candidatul PNL va câștiga alegerile prezidențiale din 2024.
 3. Reamintesc: în Turul II nu există varianta 3, astfel că vom avea de ales între candidatul PSD și Candidatul PNL! În acest caz, Candidatul PNL va fi președintele PNL… care a fost deja bătut în cuie: Florin Cîțu;
 4. Cîțu are susținere din partea lui Iohannis, din partea lumii financiare, din partea UE și din partea SUA grație serviciilor financiare – împrumuturi de peste 50 miliarde de euro – și a obedienței față de achiziționarea unei cantități imense de vaccin – 120 de milioane de doze.
 5. Cîțu are susținerea serviciului secret SIE.
 6. Trecerea peste Scandalul Cîțu-Pușcărie va generea un avantaj politic imens pentru Cîțu;
 7. La alegerile pentru președintele țării, omul-candidat contează 60%, iar partidul 40%.
 8. La PSD, doar Ion Iliescu a fost „peste” partid. Cum la PSD partidul deține 60%, ura românilor proiectată asupra partidului depășește simpatia emisă de candidatul PSD în electoratul neafiliat PSD-ului;
 9. În 2024 vor fi alegeri multiple: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Cine împarte banii statului are avantaje majore. Din funcția de premier și președinte PNL Cîțu va avea de împărțit tortul banului public și o va face numai cum vrea el, pentru că își va lua „pe persoana fizică” bugetul țării – așa cum o face și acum!
 10. Vom fi ieșit din Pandemie și, indiferent de cum o vom face, se va spune ca am ieșit CU BINE grație Guvernului Cîțu. Așa cum fals ni se spune acum că economia duduie iar salariile cresc și noi trăim bine, ni se va spune și în anul alegerilor din două în două luni – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Iar mass-media plătită regește din bani publici, va multiplica non-stop mesajele false.
Cîțu și „Ceata lui Pițigoi”

Argumentul „fatal”!

În Mai 2014, cu 7 luni înainte de alegeri, am scris o analiza în care afirmam ce nimeni nu o făcuse până atunci: că in capcana „Momeala Udrea vs. Ponta”, va apărea sibianul Iohannis pe turnantă și  va ajunge președinte!!!

Când am scris analiza din mai 2014, pe lângă multe argumente am avut și unul din spatele ușilor închise: Înțelegerea dintre SUA și Germania (Predoiu vs. Iohannis) ca, în perioada 2014-2024, președintele României să fie „afiliat” intereselor germane, iar după 2024, președintele să fie „subordonat” intereselor americanilor!

Iar cum între timp Iohannis a ajuns președinte și Predoiu a ieșit din cursă, Florin Cîțu va ajunge în 2024, din poziția de președinte PNL, președinte al României.

Cîțu – „A fost odată ca-n povești / A fost ca niciodată”….

P.S. Am și un contraargument: Dorința lui Cioloș (susținut de Franța) de a ajunge președintele României în 2024 – ultima lui șansă. De aceea, Grupul din spatele lui Cioloș vrea să dărâme Guvernul Cîțu – deocamdată menținut în viață cu ajutorul USR PLUS. Numai așa va putea fi Cioloș candidatul Dreptei care să intre în Turul II cu un candidat PSD, al stângii! Însă până la prezidențiale mai sunt 3 ani, timp în care Cîțu și PNL vor deconta „la greu” nemulțumirile românilor, în timp ce USR PLUS va poza în victimă și va sacrifica miniștri ce vor deveni „eroi”, precum Vlad Voiculescu…

Însă  francezii au o mare problema cu Clotide Armand! Și nu le mai arde de un nou eșec politic în România!

1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv