Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Să nu de ducem „după fentă” în cazul DEFECTĂRII generalului de contrainformații Gherghe, arestat pentru o „GĂINĂRIE”!

POPORUL a fost scos din Jurământul Militar de către Ion Iliescu, în aprilie 1990, după ce îl plasase „cu mândrie proletară” în luna februarie a aceluiași an de grație, 1990!

De 31 de ani, militarii NU mai jură în fața poporului! Dacă NU vă vine să credeți o așa MARE TRĂDARE, aveți DOVADA la finalul „picăturii”!

Revenind la subiect, ni se bagă pe gât ideea că generalul în rezervă Iulian Cristian Gherghe, fost locțiitor al șefului DGIA, ar fi un găinar ordinar! Și că numai o trepidație în sectorul imobiliar l-a determinat pe „găinarul militar” să NU fure mai mult!

Arestat preventiv! Gen. (r) Iulian Cristian Gherghe, fost adjunct al șefului Serviciilor Secrete ale Armatei

Se încearcă, astfel, o DIVERSIUNE, prin care se dorește îndepărtarea atenției de la un ACT de TRĂDARE efectuat prin DEFECTARE de către generalul de contrainformații Gherghe în favoarea unui „dușman” ai României sau al NATO!

Doar naivii mai cred în „fata mare” servită de oficialități, pentru a masca un act de TRĂDARE prin DEFECTARE vizibil de pe Lună.

Ca să fie clar: nu negăm faptul că generalul Gherghe a efectuat manevra de escrocare a contului, dar noi considerăm că aceasta este o OPERAȚIUNE gândită de conducerea Armatei pentru a masca adevărul. Mai pe românește: „Hai să-l condamnăm pentru o găinărie, nu pentru TRĂDARE!”

Prin această DIVERSIUNE – procedeu atât de drag celor de la contrainformații -, se mai încearcă salvarea actualului ministru al Apărării, Nicolae Ciucă, cel care zilele trecute a devoalat un secret militar pe o rețea de socializare!

Și, NOTA BENE!, era șeful Statului Major al Armatei în perioada în care generarul Gherghe TRĂDA poporul român și Armata sa! Este același Nicolae Ciucă, generalul care și-a falsificat eroismul și a fost protejat de președintele Iohannis atât în CSAT și Guvern, cât și în public!

Ba, mai mult, pentru a-l salva și pe directorul general al DGIA, generalul Marian Hapău, sub care Gherghe a comis „găinăria”, ni se spune că pentru fraudă s-a folosit o ștampilă cu semnătura sa care era dedicată pentru… felicitări.

În Armată?!? Ștampilă pentru felicitări cu semnătura directorului general al DGIA? Ștampilă care era la dispoziția altui militar? În DGIA unde transferul obiectelor și al documentelor este stric supravegeat? În Armată?

Ei chiar „ne iau la preț de matineu”! Și ne pun filmul “DGIA, raiul diletanților!”

Nicolae Ciucă a fost Șeful Statului Major al Armatei, în perioada 1 ianuarie 2015 – 28 septembrie 2019. Cu circa un an înainte ca gen. Ciucă să fie demis din funcție, TRĂDATORUL Gherghe comitea „găinăria” pe 27 noiembrie 2018!

Operațiunea Salvați Imaginea DGIA!

Știrea brută ne spune că generalul în rezervă Iulian Cristian Gherghe, fost adjunct al șefului Serviciilor Secrete ale Armatei – Direcţia Generală de Informaţii a Apărării (DGIA) – a fost arestat pentru că ar fi delapidat aproape 180.000 de dolari din fondurile Armatei.

Cu acești bani escrocați pe vremea când era mare șef în DGIA,  rezervistul Gherghe dorea să cumpere un teren în Corbeanca, unde să-și construiască o casă. Generalul Gherghe a recunoscut că a luat banii, dar susține ca nu a furat, ci a „împrumutat”, și că între timp a returnat o parte dintre cei 179.470 de dolari delapidați.

Ni se mai spune că generalul Iulian Cristian Gherghe a fost trimis la pensie în urmă cu o lună, de președintele Iohannis, iar de la șefia DGIA a fost eliminat în urmă cu… 2 ani, după ce a comis „găinăria”!

Din capul locului vă spun că REFUZ să cred că MOBILUL REAL al arestării rezervistului specialist în contrainformații, generalul Gherghe, ar fi de furt din banii Armatei!

Ședința CSAT, cu președintele Iohannis în fruntea mesei!

Demantelarea Diversiunii!

Ca să nu de ducem „după fentă” – adică să nu credem că generalul Gherghe este DOAR un „găinar ordinar” -, hai să plecăm în analiza noastră chiar de la informațiile publice:

 • GHERGHE a fost ani buni în serviciul de contrainformații al Armatei – cel mai profesionist serviciu secret din România;
 • GHERGHE a fost în ultima perioadă a vieții militare adjunctul șefului DGIA – mai precis locțiitorul său;
 • GHERGHE a fost ridicat la gradul de general de brigadă – cu o stea de președintele Iohannis, pe 1 decembrie 2017;
 • GHERGHE a fost ELIMINAT de la șefia DGIA în urmă cu 2 ani și nu a fost pensionat imediat;
 • GHERGHE a fost reținut într-o… vineri seară. Iar a doua zi, sâmbătă – în plin weekend -, judecătorul a decis arestarea lui pentru o perioadă de 30 de zile, pentru o… „găinărie”!

Acum, hai să vedem informațiile desprinse din Regulamentele Armatei și DGIA:

 • GHERGHE a AVUT ACCES la secrete militare de la cel mai înalt nivel – Dublu Secret de Stat;
 • GHERGHE a participat la nenumărate ședințe și misiuni în cadrul NATO;
 • GHERGHE a avut în DIRECTA subordonare/coordonare foarte multe misiuni de luptă de tip contrainformații fie ordonate de Statul Major al Armatei sau de CSAT, fie solicitate de partenerii NATO;
 • GHERGHE ȘTIE că fondurile sunt supuse unui control draconic în DGIA.
 • GHERGHE ȘTIE că este urmărit NON-STOP prin sistemul de supraveghere NSA, dar și de către agenții SRI, prin departamentul SIGINT și departamentul bancar;
 • GHERGHE ȘTIE că este supravegheat de către agenții de contrainformații din DGIA.
 • GHERGHE ȘTIE că este o ȚINTĂ perfectă râvnită de dușmanii NATO – Rusia, China, Iran etc.

Iar acum, iată regulile de afaceri legalizate pentru polițiști, agenți secreți și MILITARI:

 • Ca să scoți la lumină banii negri obținuți fie din „mită“, din „cadouri”, din „delapidări” sau din plata primită că ai vândut secrete de stat, s-a legalizat, încă din 1994,  o metodă curată: împrumutul bancar cu dobândă preferențială pentru construirea unei case;
 • GHERGHE, în baza statutului său de general, putea să acceseze un împrumut de la CEC Bank, cu o dobândă preferențială – eventual pentru o perioadă de 10 ani.
 • GHERGHE, grației salariului și apoi al imensei pensii speciale, ar fi putut achita împrumutul fără probleme, fie din banii primiți de la stat, fie din cei primiți ilegal.
Mihai Caraman – Spionul-erou al anilor ’60

2 ani!

Așadar, cât de naivi trebuie să fim ca să credem că un om prezentat ca fiind atât de lacom, de escroc și de lipsit de moralitate militară și civică, și care a avut acces la secrete de stat TOP SECRET, NU a DEFECTAT, nu a TRĂDAT prin vânzarea de secrete sau, și mai grav, prin jocul de spion infiltrat de „dușmani” la cel mai înalt nivel al Contrainformațiilor Armatei?!?

În cei doi ani cât a fost simplu general în Armată, ce credeți că s-a întâmplat cu GHERGHE? A fost supus unui interogatoriu pentru a fi salvat ce se mai putea salva din TRĂDAREA generalului stăpân pe cele mai „adânci” secrete militare românești și parțial NATO?

Câți agenți secreți militari și rețele de spionaj militar plasate în diverse țări a devoalat TRĂDĂTORUL Iulian Cristian Gherghe?

Ne aflăm în fața unui nou Caz Mihai Caraman? Numai că atunci, în anii ‘60, România era „dușmanul” NATO, iar Caraman a fost privit ca un erou, de către Landul Europei de Est în frunte cu URSS!

Sau ne aflăm în fața unui nou Caz Pacepa?

Desigur, România nu e SUA ca să-și permită să aresteze LA VEDERE un cetățean TRĂDĂTOR – așa cum americanii au făcut-o în multe cazuri.

Dar, din respect pentru cei care muncesc ca să plătească salariile imense și pensiile speciale uriașe militarilor, ar fi DECENT ca un caz de TRĂDARE să fie prezentat ca atare, nu ÎMPACHETAT într-un caz de găinărie ordinară!

Aceasta, pentru că majoritatea populației nu se mai duce “după fentă”, după 31 de ani de democrație pusă în practică de politicieni corupți sub protecția unor magistrați, polițiști și militari la fel de corupți.

Trădătorul Ion Iliescu

Poporul nu mai e în Jurământul Militar

Despre faptul că din Jurământul Militar a fost scos POPORUL, iată, pe scurt, mișcarea trădătoare pusă la cale de Ion Iliescu și nemodificată timp de 31 de ani, deși „Jurământul militar” a trecut de atunci prin două modificări:

Jurământul Militar înainte de Decembrie 1989
Poporul EXISTĂ în România Socialistă

Jurământul Militar din Decembrie 1989 până în Februarie 1990
Poporul EXISTĂ în România Democrată

Jurământul Militar – începând din Aprilie 1990
Poporul NU mai există în România Democrată

Jurământul Militar – din Iunie 1996
Poporul NU mai există în România Democrată

Jurmântul Militar – Noiembrie 2006
Poporul NU mai există în România Democrată

P.S. Despre Jurmântul Militar vom mai scrie până când POPORUL o să fie reintrodus în jurământ!

165 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv