De câteva săptămâni, ni se spune că există o HÂRTIE sub formă de SCRISOARE către președintele PSD, condamnatul penal Liviu Dragnea. Subiectul scrisorii? Demisia lui Dragnea din fruntea PSD!

Migrația zebrelor peste râul Mara, Africa

Până luni la orele 18.00 nimeni NU confirmase fără echivoc această epistolă.

Ei bine, luni, mai întâi la Antena 3 și apoi pentru MEDIAFAX, Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 și totodată președintele filialei PSD, a spus răspicat: “Am văzut scrisoarea, au semnat-o 20 de președinți de filială!”

Pentru a întregi tabolul afirmației, Tudorache a mai spus: ”Scrisoarea va deveni publică după ce se vor strânge mai mult de 50+1 dintre membrii CEx.”

Adică 31 de semnături, dacă ținem cont că în CEx sunt 61 de membri – președinți de filială și unii vicepreședinți -, din care și el, ca lider PSD Sector 1, face parte!

Crocodilii din râul “Mara”!
Citiți și… Guvernul PSD+ALDE a decis: 2 zile pentru referendumul inutil de 35,3 milioane euro

Ce l-a apucat pe primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache – liniștitul pesedist și puțin vizibilul în spațiu public – să intre în jocul pe viață și pe moarte dintre GRUPUL Dragnea și GRUPUL Firea?

De s-a dezbrăcat Tudorache de haina inocenței politice și a îmbrăcat-o pe cea a atotștiutorului?

Ne întrebăm, deoarece afirmația sa  “Am văzut scrisoarea, au semnat-o 20 de președinți de filială!” INFIRMĂ ceea ce multă lumea credea că este vorba despre o făcătură și CONFIRMĂ că între clanurile mafiote DRAGNEA și FIREA se ajuns la lovituri de cuțit adânc înfipte în spate.

Daniel Tudorache este un fost deputat, din iunie 2016 ajuns primar al Sectorului 1 NU grație anvergurii sale politice, ci mulțumită unei filiale UNPR și a unui curent anti-liberal în București.

Mara, râul însângerat! Crocodilii: Hai, cine e la rând?
Citește și… “Fantoma albă” care a condus violențele jandarmilor a cedat nervos!

Reamintim că Daniel Tudorache a câștigat cu un scor mediocru alegerile locale. Tudorache a strâns doar 23.220 de voturi dintr-un maxim de 207.159 – cel mai mic scor înregistrat de vreun primar PSD din Capitală.

De fapt, Daniel Tudorache a așteptat cu sufletul la gură rezultatul alegerilor, pentru că USR-ista Clotilde Armand a fost la doar 1.716 voturi (21.504) de el, în condițiile în care USR nu a putut avea reprezentanți în toate secțiile de votare – iar tocmai în acele secții Tudorache a strâns voturile care să-i asigure infama victorie!

Este cineva pe aici care mai crede în coincidențe politice?!?

Așadar, întrebarea de ce s-a băgat primarul Tudorache “ca musca-n curu’ calului” – cum ar spune șmecherește ex-premierul Tudose – într-un război care NU este al lui?

În ce tabără mafiotă se situează Tudorache: GRUPUL Dragnea sau GRUPUL Firea?
Migrația zebrelor peste râul Mara, un risc asumat!

În acest joc foarte periculos pentru PSD, dar și pentru România, ciudat NU este faptul că Tudorache a lămurit o problemă ce ardea opinia publică – scrisoarea există! -, ci faptul că a pus paie pe foc cu explicații nesolicitate:

  • Scrisoarea va deveni publică după ce se vor strânge 31 de semnături care fac peste 50+1 dintre membrii CEx;
  • Cum în epistolă se solicită DEMISIA lui Dragnea, jocul pentru șefia PSD trebuie să înceapă IMEDIAT, fără… Dragnea!
Resturi politice!
Citește și… SCHEMĂ! ADEVĂRATELE probleme ale lui FIREA: Pușcăria, tunurile financiare penale și eliminarea politică!

Să fi uitat Tudorache că, dacă nu își dă demisia, Dragnea NU poate fi dat jos decât printr-un nou Congres unde alegerea/destituirea se face prin “vot cu vot” – adică votează cei 530.000 de membri ai PSD?

Să NU fi înțeles Tudorache că se expune pe față, în public, ca vârful de lance al GRUPULUI FIREA?

Să NU fi înțeles Tudorache că DRAGNEA nu uită și nu iartă derapajele și atacurile la adresa lui – mai ales când sunt pe la spate, ca homosexualii, că tot ne cheamă PSD la un referendum anacronic de două zile pentru care vom plăti 35,3 milioane de euro?

Să fie bolnav Tudorache și să NU mai vrea un nou mandat de primar, iar atunci să meargă pe cartea franțuzească “Je m’en fiche“?

Victime colaterale pe râul Mara, Africa!

Așadar, ce joc a făcut primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache și pentru cine?

  • Pentru Grupul Dragnea?
  • Pentru Grupul Firea?
  • Pentru Opoziție?
  • Pentru liniștea lui sufletească?

Dacă NU l-a pus Dragnea să facă declarațiile de luni, 17 septembrie 2018, care să explice starea și rolul scrisorii anti Dragnea, atunci primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache are o mare problemă: precum zebrele din Africa în timpul migrației, el trebuie să traverseze “râul Mara” plin de „crocodili politici”.

Și, dacă mai punem la socoteală afacerea – deocamdată în așteptare – cu Revista Sectorului 1, prin care Tudorache dorește, pe banii primăriei, să-și facă o publicitate mascată, care să ajungă lunar în toate locuințele din Sectorul 1 – ați citit bine, toate locuințele! – atunci înțelegem că în orice moment GRUPUL DRAGNEA poate să pună o “vorbă bună” și să apară pentru Daniel și un dosar penal IN REM!

Iar aceasta, pentru că ilegalitatea pusă la cale de Tudorache prin intermediul Revistei Sectorului 1 este “milionară” și ușor de demonstrat de procurori!
După măcel!
Citește și… SCHEMĂ & DOCUMENTE! “Crimă cu premeditare”! Tudorel Toader și-a personalizat două articole de lege: notariatul și pensia specială!

Dar dacă l-a pus Dragnea pe Tudorache să arunce informația cu “am văzut…” atunci GRUPUL FIREA s-a pricopist cu un TRĂDĂTOR.

Pentru că un lucru este cât se poate de clar: INIȚIATORII scrisorii i-au arătat-o primarului Tudorache pentru că au avut încredere în el! Iar informațiile suplimentare – pragul publicării și demisia lui Dragnea – sunt un avertisment pentru ultimii veniți pe listă!

Despre ipoteza că Daniel Tudorache a jucat pentru liniștea lui sufletească nu are sens să vorbim!

Dar NU putem să nu ne întrebăm dacă Tudorache a jucat “Pentru Opoziție”. Unii ar spune DA, având ca argument strânsa prietenie dintre Daniel Tudorache și unii lideri PNL!

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version