Când uiți că ai fost votată de doar 245 de mii de bucureșteni într-o Capitală de peste 2,5 milioane de oameni și că NU ai un fundament sănătos, pentru că ești produsul turnătorului-pușcăriaș „Felix” Dan Voiculescu, devii un prost om politic.
De sâmbătă până luni, primărița Firea – care s-a autodenumit “primarul general al României” a fost proastă “la cub”, nu “la pătrat”, de parcă NU se mai sătura să fie idioata satului! Să-i prezentăm prostiile, pe rând, în ordine cronologică.
Firea huiduită, Halep aclamată!

Anunțatul miting uriaș din Capitală de peste 600.000 de pesediști s-a dovedit, la final, a fi o adunare “mizeră”, produsă de 150.000 de oameni aduși cu arcanul mitei în Piața Victoriei pentru ca pușcăriașul cu suspendare Liviu Dragnea să aibă auditoriu la discursul său presărat cu amenințări suburbane.

Ce rol a avut primărița Firea pentru succesul „mărețului” miting PSD?

Să participe la buna desfășurare a operațiunilor de “afluire și defluiere” în ordine a manifestanților, de la autocare spre Piața Victoriei și „viceversa”!

Apoi “să dea cu vorba” în microfon, iar la final să asigure curățenia în Piața Victoriei, după slinoasa mitingeală PSD+ALDE!

Ei bine, știți ce a urmat. Imaginile sunt grăitoare: Firea a fost o proastă gospodină. Iată dovada:
Gunoaiele PSD nestrânse de gospodina Firea
Din cauza prostiei primarului general Firea – care în loc să supravegheze personal operațiunile de curățare a mizeriei produse de colegii ei de partid, a preferat să stea alături de șefii PSD Dragnea, Dăncilă, Oprișan etc. Lumea a revăzut caracterul infect al pesediștilor: după noi, potopul. Altă dovadă:
Firea și-a arătat prostia prin faptul că NU a știut să pregătească pubelele pentru depozitat gunoiul în timpul mitingului

A doua oară când primărița Firea a fost proastă la superlativ a fost pe Arena Națională, la demonstrația de simpatie arătată de 20.000 de bucureșteni campioanei Simona Halep.

Veniți fără autocare, pe banii lor, doar dintr-un imens respect și o sinceră dragoste față de Simona Halep și de imensele ei realizări NU politice, ci sportive – Numărul 1 mondial și titlu de Mare Turneu la Roland Garros –, cei 20.000 de bucureșteni au văzut roșu în fața ochilor când primărița Gabriela Firea s-a cocoțat pe victoria prințesei lor, Simona Halep.

Și, din 20.000 de piepturi a izbucnit un val de indignare care a pleznit-o pe Firea unde o interesează cel mai mult: în imaginea ei de mama iubitoare și gospodină devotată Bucureștilor, chiar Românei!

Atenție! Simona Halep și-a dorit să prezinte Trofeul cucerit la Roland Garros pe Bulevardul Magheru dar primărița Firea NU și-a dat acordul și a mutat evenimentul pe Arena Națională, ne informează pe Fb consilierul PMP Lucian Iliescu. De proastă ce e, Firea și-a tăiat singură craca de sub picioare!

Zgripțuroaica Gabriela Frea și Prințesa Simona Halep (Foto ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO)

Și de parcă NU ar fi fost de ajuns, primărița Firea a ținut morțiș să fie “proasta care dă în gropi” și a treia oară, și chiar cu bis! De ce cu bis? Hai să vedem:

În loc să tacă după ce a fost huiduită de 20.000 de susținători ai Simonei Halep, Firea a declarat că a fost înjurată de cei plătiți de Soroș!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=6ES8DguFEKE

Adică, în  viziunea proastei din fruntea Primăriei Capitalei, 20.000 de bucureșteni au fost plățiți de ungurul Soroș ca să o aplaude pe românca Simona și să o huiduie pe gospodina Firea! Probabil cu bancnote de… 25 de dolari!!!

Această a treia gafă monumentală comisă de Firea a avut ecou până în îndepărtata Americă, unde Washington Post a prezentat situația sub un titlul elocvent:

“Romania: Cheers for Simona Halep, jeers for Bucharest mayor” – în traducere elegantă “Ovații pentru Simona Halep, zeflemele pentru primărița Bucureștilor”, în traducere de cartier “Urale pentru Simona Halep, batjocură pentru primarul Firea”!
Washington Post – By Associated Press, 11 iunie la ora locală 15:59!

Așadar, dacă ar fi adevărată acuzația lui Firea, ar însemna că niciun român, dacă NU este plătit de Soroș, NU ar simpatiza-o, adora-o, iubi-o pe Simona Halep pentru realizările ei în lumea tenisului modern – Numărul 1 mondial, titlu de Mare Turneu la Roland Garros!

Cu alte cuvinte, Firea ne spune că toți cei care “simpatizează, adoră, iubesc” PSD sunt MITUIȚI de… PSD! Cu bani, cu funcții, cu pensii speciale etc. Gura păcătosului adevăr grăiește!

Și ca să înțelegeți imensitatea ipocriziei lui Firea, vă spunem în ce a constat bisul: după imbecila decizie de a urca pe scenă alături de Simona Halep, gospodina Firea a primit zeci de mii de “zeflemele” pe pagina sa de Fb, în doar 45 de minute!!!

Dar ce credeți că a făcut Firea, proasta turnătorului Voiculescu din fruntea Capitalei? Gospodina Firea și-a închis pagina de socializare!!!

Mizeria PSD în toată splendoarea ei…
Concluzia? Ca politician și gospodar al Capitalei, Firea NU e Tufă de Veneția, e proastă de dă în gropi.

Firea NU a știut să țină curat mitingul organizat în parohia ei, s-a dus la o adunare publică la care NU avea ce să caute, iar în final a arătat singură că fără mituirea alegătorilor slabi de caracter, PSD ar fi un partid mediocru.

Iar această țoapă politică depășită doar de premierul Viorica Dăncilă în acest domeniu umilitor pentru orice om normal la cap, această proastă gospodină, această femei care vrea să dea un tun imobiliar printr-un furt uriaș de peste 5 miliarde de euro – Gabriela Firea, produsul turnătorului-pușcăriaș Dan Voiculescu – vrea să fie președintele Românei!

N.B. În doar 72 de ore, din lăcomie și prea multă infatuare, politicianul Firea și-a făcut praf și pulbere cariera politică! NU cred că Dragnea o va ierta – mai ales că Firea face parte dintr-o altă gașcă de varani!

Despre “gospodina” Firea mai puteți citi…

Angela Gheorghiu vs. Gabriela Vrânceanu Firea: 150.000 de euro!
Episodul 10. O escrocherie marca PSD la Primăria Capitalei de peste 5 miliarde de euro: DOCUMENT. Schimbare de plan în afacerea “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA”
author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version