Fostul ministru al Energiei este protejatul Sistemului Iohannesian și are susținerea Administrației SUA

Pentru milioane de familii, deputatul PNL Virgil Popescu, fost ministru al Energiei, este un real „Criminal Financiar în Serie”. Din cauza acestui „asasin economic” încă protejat de Terorismul Instituțional, falanga primară a actualului Sistem Iohannesian, TOATĂ populația României este OBLIGATĂ să plătească prețuri umflate artificial, cu mult peste posibilitățile normale ale majorității contribuabililor.

Sistemul Iohannesian și „criminalul financiar în serie” Popescu

Așa cum au făcut-o fără discernământ, cu imensă lăcomie și lipsă de respect față de români, sistemele Iliescian și cel Băsescian, și Sistemul Iohannesian se hrănește cu hălci uriașe din bugetul tuturor familiilor din România. Acum, conform datelor oficiale prezentate de INS, Terorismul Instituțional Fiscal colectează din banii produși de un român:

  • DIRECT de la sursă – circa 45 %;
  • INDIRECT prin TVA și accize – circa 20%;
  • Colectare TOTALĂ – circa 65%

Cu alte cuvinte, dacă un ROMÂN muncește ca să poată pune o SINGURĂ pâine pe masa proprie, TREBUIE să robotească zilnic pentru cel puțin DOUĂ pâini, pentru că UNA o ia Terorismul Instituțional Fiscal pentru a hrăni lacomul Sistem Iohannesian. Mai pe românește, fără milă, cinic, Sistemul Statal ia pâinea de la gura copiilor!

Statistică Oficială INS

Download (PDF, Unknown)

Virgil Popescu: SAGA unui „criminal financiar în serie”!

Începând de astăzi, o să deschidem un nou serial anchetă jurnalistică avându-l ca pion principal pe „criminalul financiar în serie” Virgil Popescu. Vă vom arăta:

  • cine îl protejează, dar și cine îl șantajează și cu ce;
  • cum se îndestulează familia sa, dar și ce escrocherii comite, uneori zilnic;
  • cine îi alimentează conturile declarate sau ținute la dos, dar și căror funcționari de stat le aprovizionează buzunarele prin intermediul fundațiilor și a anumitor ONG-uri îndestulate, la rândul lor, de afaceriștii susținuți de Virgil Popescu – evident totul din bani publici;
  • pe cine protejează el – oameni de afaceri -, dar și ce primește pentru protecția sa;
  • de ce s-a implicat Administrația SUA în protejarea „criminalului financiar în serie” Virgil Popescu, dar și ce știu serviciile secrete românești despre legăturile lui Popescu cu alte servicii secrete de peste hotare!
  • despre MegaAfacerea pusă la cale de „criminalul financiar în serie” Virgil Popescu având ca subiect Combinatul de Apă Grea de la Halânga!
  • despre MegaAfacerea antiromânească sub codul „Centrala Nucleară de la Doicești”, concepută de americani și aprobată cu slugărnicie de „ciminalul financiar în serie” Virgil Popescu, sub protecția șefului de la Cotroceni și a „Marelui Licurici” de peste ocean, Joe Biden!

Despre această ultimă escrocherie transoceanică pe bani publici românești vă „aruncăm o mini-informație”: brusc (la sugestia politrucilor!), proiectanții centralei și-au dat seama că râul Ialomița nu mai are debitul de apă necesar unei microcentrale nucleare; drept urmare, trebuie adusă apă suplimentară, prin conducte imense, tocmai din Lacul Bolboci situat la zeci de kilometri, în Masivul Bucegi. Această investiție se va face exclusiv din fonduri românești și va fi operată de o firmă agreată din capul locului și cu sediul în…!

N.B. Să nu cumva să faceți prostia să credeți că, total întâmplător, societățile deținute 100% de statul român, Nuclearelectrica și Compania Uraniului sunt/au fost conduse de fostul angajat al fondului de investiții american AMEROCAP și al companiei CHEVRON, pe numele de cetățean român Cosmin Ghiță! Și nici că fiul unui bancher reprezentant SIE în Bancorex, Sebastian Burduja, fost președinte al unei fundații de sute de milioane de dolari, CAESAR, fost „mare lider politic” în anonimul și defunctul partid PACT, „turnesolat” de Ciucă în PNL, este actualul ministru al Energiei dintr-un pur calcul politic. Sau că Virgil Popescu, „criminalul financiar în serie”, avea în subordine toate societățile de stat din domeniul nuclear și electric legate ombilical unele de altele dintr-o simplă regulă guvernamentală! NU, nu vorbim de coincidențe, ci de „inginerii financiare” de spoliere a banului public.

SECUNDA vă va demonstra prin renumitele sale SCHEME capitonate cu documente oficiale că totul se leagă, că aceste afaceri au fost gândite cum mult timp în urmă și că doar s-a așteptat ca „oamenii lor” să ajungă în funcțiile de conducere – „că așa-i în politică”, dacă e să-l parafrazăm pe Băsescu!

– VA URMA –

Până la următorul episod vă invităm să citiți:

CSAT se face că-i protejează pe români la propunerea „criminalului financiar în serie” Virgil Popescu

Iohannis nu înțelege de ce minstrul de Finanțe Câciu nu l-a consultat pe „criminalul financiar în serie” Virgil Popescu în problema taxării OMV

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version