Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

A 8-a demisie din Grupul parlamentar al PNL; pe urma lui Orban

A 8-a demisie din Grupul parlamentar al PNL, în ultimele 3 zile, a fost anunțată, joi seară, de deputata liberală Luminiţa Barcari, fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

Ea a precizat că nu va părăsi partidul, însă va activa ca parlamentar neafiliat, la fel ca Ludovic Orban și ceilalți 7 susținători ai lui care au plecat din grup.


„Începând cu data de 1 noiembrie mă voi retrage din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor şi voi deveni deputat neafiliat, conform demisiei pe care am înregistrat-o astăzi la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. Nu demisionez încă din Partidul Naţional Liberal, iar decizia de retragere de la lucrările grupului deputaţilor PNL nu îmi afectează munca de parlamentar”, a scris Barcari pe Facebook.

În mesajul său transmis alegătorilor, Luminiţa Barcari își argumentează gestul:

‘„Dumneavoastră m-aţi trimis în Parlamentul României sub promisiunea fermă din partea mea că voi respecta principiile şi valorile liberalismului şi că voi lucra pentru proiecte care să dezvolte România, aşadar şi judeţul nostru, Ialomiţa. Precum bine ştiţi, de câteva luni de zile scena politică s-a dezechilibrat profund şi, din păcate, motivul principal îl constituie tocmai acţiunile unor politicieni ai Partidului Naţional Liberal, cu care am pornit împreună anul trecut pe drumul dezvoltării ţării, acţiuni individuale şi de grup care au condus la o criză politică aproape fără o ieşire constructivă într-un orizont de timp apropiat şi la o criză sanitară greu de explicat în termeni raţionali, ci, mai degrabă, prin insuficienta atenţie acordată de către guvernanţi pandemiei”, a precizat ea.

Barcari spune că s-a creat un climat de nesiguranţă şi de suferinţă la nivelul întregii ţări, dar mai ales la nivelul judeţelor mai puţin dezvoltate.

„Creşterea preţurilor, lipsa locurilor de muncă, greutăţile financiare ale liberilor profesionişti sau ale celor cu meserii liberale, coroborate cu incapacitatea sistemului sanitar de a face faţă valului patru de COVID, lipsa unui guvern cu puteri depline în luarea deciziilor şi scandalul permanent de pe scena politică îmi dictează să mă opresc pentru o scurtă perioadă de timp şi să gândesc un drum care să fie potrivit pentru activitatea mea parlamentară de reprezentare a cetăţenilor ialomiţeni. Am candidat şi am câştigat un mandat de deputat cu voturile dumneavoastră pentru un partid liberal pe care atât eu, cât şi alegătorii mei îl respectam, îl iubeam şi ne puneam încrederea în el, dar care astăzi, din punctul meu de vedere, şi-a schimbat direcţia politică şi nu-şi mai ţine principiile şi valorile aproape”, a arătat ea, adăugând că rămâne liberală, apropiată oamenilor de dreapta.

69 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv