Multă lume a pus tunurile pe Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, după ce acesta a fost surprins pe plajă, în Dubai.

tariceanu speriat

Tăriceanu este acuzat că a fugit de viscolul care a acaparat România şi de responsabilităţile avute ca numărul 2 în stat, exact după ce a ordonat sesiune extraordinară a Senatului, în perioada 10 – 31 ianuarie.

Totuşi, Tăriceanu susţine că vacanţa a fost antamată din urmă cu mai multe luni şi că nu avea de unde să ştie că se va ajunge la sesiune extraordinară.

În plus, preşedintele Senatului spune că nu a încălcat legea, el desemnându-şi oficial un înlocuitor pe perioada în care este în vacanţă.

Vicepreşedintele Nicolae Bădălău, reprezentant al PSD, este omul care i-a preluat sarcinile lui Tăriceanu. Culmea este că Bădălău este mai penal decât liderul Senatului, fiind implicat într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciul de peste 50 de milioane de euro.

În plus, Bădălău a mai fost cercetat penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţii, iar în 1988 a luat un an de închisoare pentru furtul a patru saci de grâu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version