Administrația Prezidențială a ieșit vineri la atac, după ce premierul Sorin Grindeanu a decis să lanseze o ordonanță de urgență prin care să fie modificată procedura de numire a conducerii Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Administrația Prezidențială a anunțat, prin vocea purtătorului de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi, modul în care a acționat premierul Grindeanu este “unul netransparent și îngrijorător”.

Administrația Prezidențială consideră că “Guvernul avea la dispoziție și instrumentul și timpul necesar pentru rezolvarea situației printr-o formulă urgentă”.

Mădălina Dobrovolschi a anunțat că “din punctul de vedere al Administrației Prezidențiale, Guvernul trebuie să înțeleagă că transparenţa, predictibilitatea, modul în care se adoptă aceste acte normative sunt esenţiale pentru abordarea pe care o au faţă de actul responsabil de guvernare şi faţă de cetăţenii acestei ţări. Respectarea Constituţiei este obligatorie pentru toate instituţiile statului”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version