Adrian Năstase, fostul premier al României, a afirmat că este prima dată când un preşedinte al României participă la instalarea unui premier.

adrian nastase

Klaus Iohannis, preşedintele României, a fost prezent, marţi seara, la Palatul Victoria, la şedinţa în care premierul interimar, Sorin Cîmpeanu, i-a predat ştafeta noului premier, Dacian Cioloş.

Năstase consideră că Iohannis a făcut acest gest “pentru a arăta tuturor că el este şeful lui Cioloş”.

De asemenea, Năstase este de părere că “noi încă nu prea ştim în ce fel de Republică trăim”. Fostul premier al României a prezentat câteva aspecte interesante pe blogul său, despre situaţia politică din ţara noastră, şi a tras o concluzie cât se poate de clară: “executivul, în republica noastră, este bicefal, poporul se află în vagon, singura necunoscută fiind legată de cine ţine hăţurile. Direcţia este, evident, spre Bruxelles. Deşi nu întotdeauna lucrul ăsta este foarte clar”.

În altă ordine de idei, Năstase susţine că “Dacian Cioloş a dovedit că strada avea dreptate. Comisiile au votat precum nişte cirezi. Deşi au realizat că propunerea Guşeth este penibilă, s-a votat ca o cireadă. Sigur, rolul liderilor politici a fost determinant. Există blaturi care te umplu de ridicol”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version