Duelul de la distanţă, dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, cei doi copreşedinţi ai ALDE, naşte monştri.

Astfel, pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de idolul său, Tăriceanu, parlamentarul Dumitru Zmău s-a dezbrăcat în chiloţi şi ciorapi în curtea Palatului Parlamentului şi a postat imaginea pe pagina sa de Facebook.

Fotografia este însoţită de un text indecent adresat rivalului Daniel Constantin. În plus, Zmău a ţinut să aibă în poză ciorapi de culori diferite pentru a-şi manifesta dezaprobarea faţă de scandalul care pune în pericol existenţa ALDE.

Însă formaţiunea politică respectivă se dezice de Zmău, despre care spune că “domnia sa nu mai este membru al partidului din luna septembrie 2016 şi nici nu a mai activat în cadrul filialei ALDE Botoşani, imediat după alegerile locale din iunie 2016. Cu această ocazie, conducerea ALDE dezaprobă modul de manifestare al domnului Dumitru Zmău”.

Interesant este că Dumitru Zmău, fost şef al Poliţiei Rutiere Botoşani şi fost consilier judeţean, are trecută în declaraţia de rigoare o avere uriaşă printre care 100 de hectare de teren agricol şi forestier, terenuri intravilane, apartamente, case, trei tractoare, 14 utilaje agricole, cinci autoturisme, un tablou de 5.000 de euro, venituri anuale de peste 150.000 de lei din afaceri agricole şi alte venituri însemnate prin intermediul rudelor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version