Deputatul Alexandru Nazare, fostul ministru al Transporturilor din perioada februarie – mai 2012, a anunţat că vrea să devină noul primar al Sectorului 1.

nazare

Nazare trebuie să câştige mai întâi cursa internă din Partidul Naţional Liberal, cursă în care s-a înscris şi Diana Tuşa, însă deputatul este atât de convins că va deveni candidatul PNL-ului la Primărie încât şi-a stabilit şi planul de bătaie pe termen lung.

Nazare mizează în primul rând pe atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii, modernizarea zonei Gara de Nord şi distribuirea bugetului într-o măsură cât mai echitabilă.

În ciuda vârstei fragede, 35 de ani, Nazare are, deja, aproape 11 ani de politică la activ. A fost membru PDL Bucureşti, 2005-2012, preşedinte al PDL Brăila, copreşedinte al PDL Brăila, vicepreşedinte PDL, vicepreşedinte PNL, europarlamentar (2008-2009), secretar de stat în ministerul Finanţelor şi ministru al Transporturilor (februarie-mai 2012, în mandatul premierului Mihai Răzvan Ungureanu). Din 2012 este deputat de Brăila.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version