Mulţi sperau ca aşa zisul guvern de tehnocraţi să liniştească apele, însă echipa lui Cioloş produce mai multă râcă decât oricând.

gorghiu

Foarte atenţi la ce a spus Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, în legătură cu influenţa PSD asupra Guvernului, prin prezenţa lui Vasile Dâncu, rivalii de la Partidul Naţional Liberal au ţinut să tragă un semnal de alarmă.

Astfel, copreşedintele Alina Gorghiu le-a transmis colegilor din PNL, prin intermediul unei scrisori deschise, că “nu putem să-i lăsăm pe cei de la PSD să facă agenda parlamentară şi să controleze Parlamentul”.

Totuşi, Alina Gorghiu a recunoscut că “acest guvern tehnocrat este, categoric, o variantă mai bună pentru România decât precedentul Guvern. Guvernul tehnocrat este însă un guvern de tranziţie, nu o soluţie permanentă. Soluţia trebuie să vină tot de la partide, în urma alegerilor”.

Copreşedintele Partidului Naţional Liberal susţine că obiectivul PNL-ului trebuie să fie “crearea unei majorităţi pro-guvernamentale în jurul PNL în ambele camere şi să trimitem PSD-ul în opoziţie. Pentru că altfel în mod sigur vor apărea încercări directe sau indirecte de sabotare a Guvernului”.

Gorghiu le-a transmis colaboratorilor că “PNL este mai aproape ca oricând de guvernare, dar trebuie să continuăm reformele interne şi să ne însuşim reformele cerute de oameni în stradă”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version