Prezent la un eveniment la care au fost premiate câteva dintre cele mai de succes femei din România în 2018, Hans Klemm, ambasadorul SUA la București, a făcut o serie de declarații extrem de interesante.

Printre altele, Klemm a ținut să-și manifeste susținerea față de Laura Codruța Kovesi, șefa Direcției Naționale Anticorupție.

“Facem multe lucruri în cadrul Parteneriatului nostru strategic, iar o zonă specifică în care desfășurăm o activitate foarte bună este în domeniul autorităților pentru aplicarea legilor. Procurorii români și americani și agențiile pentru aplicarea legilor în general s-au bucurat de o colaborare foarte, foarte bună.

Și acest lucru ne permite ca, împreună, să combatem terorismul, să combatem infracțiunile din domeniul cibernetic, să combatem traficul de persoane, să combatem crima organizată și să combatem corupția. Am putut să facem acest lucru doar datorită unui foarte bun leadership care există în instituțiile românești pentru aplicarea legilor și în rândul procurorilor români.

Astfel că noi avem o încredere deplină în, de exemplu, Direcția Națională Anticorupție și în conducerea sa”, a declarat Klemm.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version