Corneliu Bichineț (PMP) a interpelat-o de la tribuna Parlamentului: “Vreau să știu, până la urmă acel păcătos, Portocală, care s-a dovedit şi a fi un barbat foarte prost, a«paradit-o» sau nu a«paradit-o»?”

Deputatul PSD Andreea Cosma, judecată pentru mai multe infracțiuni penale, a explicat miercuri ce înseamnă “paradit” – cuvânt pe care l-a folosit luni de mai multe ori în declarația făcută presei la ÎCCJ, unde a venit să-și susțină tatăl și fratele la ultimul termen al procesului – Mircea Cosma fiind condamnat în primă înstanță la 8 ani de închisoare, iar   Vlad Cosma, la 5 ani.

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ i-a cerut miercuri, de la tribuna Parlamentului, să spună ce fel de relaţie a avut cu procurorul Mircea Negulescu:

„Este colega noastră aici de la PSD, care a devenit vedetă naţională, Cosma? Este cumva aici? Vreau să ştiu – am o nedumerire, nu masculină, nu de ordin freudian: până la urmă, acel păcătos, Portocală, care s-a dovedit şi a fi un barbat foarte prost, a «paradit-o» sau nu a «paradit-o»?”
Andreea Cosma pe vremea când se dădea artistă sursă foto Facebook

Cel mai probabil sfătuită de avocați să nu mai dea declarații că se face de râs, Andreea Cosma nu a vrut să-i răspundă a microfon, dar i-a transmis prin Mediafax:

“Îl respect pe Bichineţ. Răspunsul este că Negulescu m-a «paradit» în sensul că mi-a distrus liniştea, cariera, viaţa şi şansa de a avea încă un copil. Eu eram însărcinată la momentul la care el efectua o urmărire penală în mod abuziv asupra mea. M-am folosit de mintea mea ca să fac faţă omului care mi-a distrus viaţa. O femeie deşteaptă poate să se folosească doar de mintea ei pentru a ţine cald un bărbat”. 

Admonestat de mai mulți colegi deputați – printre care claudiu Năsui (USR), Bichineț a revenit la microfon:

„Eu sunt capabil să-mi prezint scuze ori de câte ori greşesc. Domnule, să nu aveţi cu toţii televizor, să nu fi aflat că Portocală Negulescu – şi eu am citat (din Andreea Cosma – n.r.) – că “singura lui bucurie în lumea aceasta este paraditul la cetăţeni”? Dar dacă s-a înţeles altfel, îmi prezint scuze domnişoarelor, doamnelor şi domnilor. Atât am avut să vă spun”.

Puteți citi aici declarațiile Andreei Cosma făcute jurnaliștilor la ÎCCJ:

Andreea Cosma își susține cu declarații nervoase tatăl și fratele: Procurorii ne-au stricat viața
author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version