Reprezentanții Partidului Național Liberal au anunțat că pregătesc o moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Liberalii mizează pe voturile Opoziției, dar și pe cele ale unor PSD-iști nemulțumiți de modul în care Liviu Dragnea conduce această formațiune politică.

Însă Dragnea se declară extrem de liniștit în această prezență și spune “majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi. Sunt sigur că nici măcar nu se vor apropia de numărul de voturi necesare pentru a trece moțiunea”.

Dragnea a identificat două personaje despre care consideră că pun bețe în roate PSD-ului. Nu a vrut să le divulge numele, dar a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba de Victor Ponta și Mihai Tudose.

Iar mesajul lui Dragnea pentru aceștia a fost unul extrem de dur: “Doi foști premieri au atitudine de șobolan. Dar, ca orice șobolan, știți cum e. Ei rod puțin, însă casa nu se dărâmă”.

Mai mult, Dragnea anunță că “nu e cazul să ne mai ascundem după deget și să lăsăm lumea în confuzie. Pe cei din Opoziție nu îi interesează neapărat guvernarea, dar sunt în stare să sacrifice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele noi legi ale Justiției să nu treacă”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version