Într-o acțiune fără precedent, premierul Mihai Tudose a desființat câteva dintre proiectele economice propuse de Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat.

Astfel, Tudose a anunțat că se renunță la ideea de a impune o taxă de solidaritate și că plata CAS și CASS rămâne în sarcina angajatorului.

Anunțul lui Tudose nu l-a lăsat fără replică pe fostul premier Victor Ponta. Cunoscut drept un rival al lui Dragnea, Ponta a precizat că “deja nu mai putem vorbi despre o guvernare serioasă. Totul devine comic sau ridicol atâta timp cât tot ce anunță Dragnea că se face, vine Tudose și spune că NU se face”.

De altfel, Ponta a ținut să nuanțeze situația înregistrată în acest moment la nivel înalt: “E clar că viziunea economică ‘latino-americană’ a lui Liviu Dragnea este doar un șir de gogoși populiste nesustenabile — iar asta merge dacă vrei să conduci CJ Teleorman sau ‘Teldrum’ SA/ Dar la nivelul unei țări ca România și a unui partid ca PSD dezastrul e inevitabil în acest mod! Aloooo — ați auzit de faptul că în economie, fiscalitate, politici bugetare cele mai inportante noțiuni sunt ‘stabilitate și predictibilitate’?!?!”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version