Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri, la finalul ședinței cu scandal din Camera Deputaților, în care Opoziția a votat cu mâinile ridicate – și nu cu cartela, de teama fraudării votului – demiterea lui Liviu dragnea din funcția de președinte al Camerei și a lui Florin Iordache din cea de vicepreședinte, că majoritatea PSD-ALDE care a sufocat România timp de doi ani nu mai există.

  

“Majoritatea care a sufocat România doi ani nu mai există. Au fost aproape două ore în care PSD-ALDE a încercat cu disperare dobândirea unei majorități care nu mai există, cu Florin Iordache tremurând în scaun precum piftia. Azi s-a văzut că majoritatea nu mai există. Florin Iordache a fost incapabil să admită un vot pe care știau că l-ar fi pierdut”, a afirmat liderul USR.

 USR, PNL, PMP și restul deputaților din opoziție au reușit să readucă democrația în Cameră

El a concluzionat că “democrația se întoarce în Parlament”, iar motiunea de cenzură devine acum cu adevărat importantă.

“USR, PNL, PMP și restul deputaților din opoziție au reușit să readucă democrația în Cameră”
 
Ulterior, pe pagina de Facebook a USR a fost postat următorul mesaj:
 

“Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Camera Deputaților arată că este posibil ca majoritatea PSD-ALDE să fie destructurată. Astăzi au fost incapabili să asigure cvorum la ședință.În momentul de față, majoritatea deputaților prezenți în Camera Deputaților astăzi a decis că președintele Liviu Dragnea și vicepreședintele Florin Iordache sunt revocați din funcție.

USR, PNL, PMP și restul deputaților din opoziție au reușit să readucă democrația în Camera Deputaților”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version